Labdarúgás: NB III

2024.04.28. 16:00

,,A meccs összképét nézve nem vagyok maradéktalanul elégedett az eredménnyel"

Labdarúgás: NB III, Észak-keleti csoport, 26. forduló

Újpest FC tartalék – Termálfürdő FC Tiszaújváros 0–0
Budapest, 150 néző. V.: Kovács G. (Nagy M., Burján).
Újpest tartalék: Genzler – Kovács D., Horváth B., Horváth D., Szűcs, Varga Gy., Kollarik (Futsek, 88.), Simon B. (Sarkadi, 76.), Dékei, Mari (Kruppai, 46.), Onovo (Árki, 46.). Edző: Mundi Viktor. Tiszaújváros: Hrabina – Farkas M., Ivánka, Papp F., Lőrincz (Tóth S., 25.), Bökönyi, Varjas L., Géringer L., Bidzilya (Bussy, 46.), Cseh (Kollár, 76.), Vitelki B. (Skripek, 76.). Vezetőedző: Vitelki Zoltán. Jók: senki, ill. Hrabina, Farkas M., Ivánka, Papp F., Géringer L.
Mundi Viktor: – Egyenlő erők küzdelme volt. Hiába látszott úgy kívülről, hogy többet dominált a Tiszaújváros, de ez tudatos volt a részükről. Nem volt egy látványos játék.
Vitelki Zoltán: – Most megint el kellene kezdenem, hogy domináltunk, helyzeteink voltak, jól játszottunk, de gólt nem tudtunk rúgni. Egy jó, fiatal és dinamikus ellenféllel szemben nyugodtan mondhatnánk, hogy örülünk az egy pontnak, de a meccs összképét nézve nem vagyok maradéktalanul elégedett az eredménnyel!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!