Helyi sport

2024.04.14. 15:43

,,A morál miatt nagyon fontos volt a győzelem"

A házigazdák tizenkétszer mattolták a vendégek kapusát Fotó: Mogyorósi Zsolt Pipó

Vízilabda: OB I

Férfi OB I, középszakasz, alsóház 5. forduló:
PannErgy-Miskolci VLC – Pécsi VSK-Mecsek Füszért 12-10 (5-4, 3-5, 2-1, 2-0)
Miskolc, dr. Kemény Dénes Városi Sportuszoda, 100 néző. V.: Rubos, Bereczki.
MVLC: Moravcsik – Oltean 2, Tanczer, Nagy N. 2, Dubinák 3, Hegedűs 1, Várkonyi 1. Csere: Smitula 1, Krasznai, Bikki-Petró, Fenech 1, Varga B. 1, Hok. Megbízott vezetőedző: Popovics Miklós.
Pécs: Gelencsér – Kolozsi 2, Keresztúri 2, Reisz, Lajkó 2, Imre K., Vidovenyecz. Csere: Volnhofer, Pellei 1, Kókai 2, Némethy, Szabó G. 1. Vezetőedző: Zlatko Rakonjac.
Gól/emberelőnyből: 4/13, ill. 4/12
Gól/ötméteresből: 1/3, ill. 1/1
Popovics Miklós: – Nehéz perióduson vagyunk túl, hiszen az ezt megelőző négy mérkőzés nem sikerült jól. Sokat készültünk erre a meccsre, boldog vagyok, hogy nyertünk, bár igazi tét nem volt, hiszen egyikünk pozícióján sem változtatott az eredmény. Ugyanakkor a morál miatt nagyon fontos volt a győzelem. Az első és a második negyedben gyenge volt a védekezésünk, de ebben a második félidőben feljavultunk. Külön köszönet a szurkolóknak a szurkolást, megkaptuk a támogatást a lelátótól.
Zlatko Rakonjac: – A MVLC magas tempóval játszotta végig a mérkőzést, mi ebben két és fél negyeden keresztül voltunk partnerek, utána sajnos elfáradtunk. Emellett rengeteg rossz döntést hoztunk. Lassan elindultunk felfelé, ez látható volt az utolsó pár mérkőzésen, de számunkra az igazán fontos csata a KSI elleni párharc lesz.

Képalá: A házigazdák tizenkétszer mattolták a vendégek kapusát
Fotó: Mogyorósi Zsolt
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!