Labdarúgás

2024.06.14. 20:00

Nem messzire ment, csak a testvércsapathoz

Nem megy messzire

Fotó: MW

A labdarúgó NB I-ben szereplő DVTK pénteken délután bejelentette, hogy egyik játékosa, a védő Bokros Szilárd a 2024/2025-ös idényben a szlovák élvonalban, Kassán, az FC Kosice színeiben – amely magyar többségi tulajdonú, vezetésében diósgyőriek is vannak – játszik kölcsönben. Bokros a 2021/2022-es szezonban kölcsönben játszott Diósgyőrben, majd 2022 nyarán hosszabbított az Andrássy úton. Ezek szerint nem járt még le a kontraktusa, ha Szlovákiába kölcsönbe igazolt 2025. június 30-ig.

Az Kosice FC igyekszik minden posztot megerősíteni a következő szezon előtt. Az egyik a mezőny bal oldala, ahová nemrég csatlakozott egy új arc a legmagasabb magyar osztályból. Bokros Szilárd a DVTK-tól érkezett klubunkhoz, egy évre. Mindannyian nagyon elégedettek vagyunk, hogy a játékos a mi klubunkat választotta. Fél éve szerettük volna, de akkor még nem sikerült megvalósítani

– árulta el az FC Kosice sportigazgatója, Farkas Balázs, aki hozzátette: 

Jó korban van, értékes tapasztalatokat szerezhet itt, és mindannyian reméljük, hogy mentalitása és futballtudása a segítségünkre lesz az elkövetkező időszakban.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában