Labdarúgás

2024.07.03. 14:02

A tavaly hét gólig jutó játékos nem fogadta el az ajánlatot

Meg van a hatodik és a hetedik érkező, négy újabb távozó az észak-borsodi klubnál.

Még mindig változóban van az NB II-es Kolorcity Kazincbarcika SC labdarúgó csapatának kerete. Az észak-borsodiak múlt szombaton az első nyári edzőmeccsüket vívták meg az Eger ellen, az akkor pályára lépettek közül a június 30-cal lejáró szerződését nem hosszabbították meg Székely Krisztiánnak, Megyeri Gábor és Szabó Balázs négy napja nem kapott lehetőséget, s az ő kontraktusuk sem hosszabbodott meg. Ugyancsak távozik Barcikáról Pekár László, aki nem fogadta el a klub ajánlatát. A 31 esztendős támadó középpályás – aki pályafutása során eddig 151 NB I-es mérkőzésen játszott – 2023. július 20-án csatlakozott a kék-sárgákhoz, akiknél 29 bajnokin 7 találatot szerzett.

Szombatig Katona István, Herjeczki Kristóf, Szujó Attila, Lucas Marcolini, valamint Pintér Ádám számított újnak a KBSC-nél, azóta két további futballista lett barcikai. A rutinos kapus, Fadgyas Tamás, aki az ETO FC Győr, a Nyíregyháza és az MTK kapuját közel nyolcvan alkalommal védte az NB II-ben, s két élvonalbeli klubnál is a kispadig jutott. A hetedik új érkező Szabó Máté lett, az 1999-es születésű támadó legutóbbi klubja a Pécsi MFC volt. Az átigazolások még nem zárultak le, lehetnek további távozók, és érkezők is a klubnál.

A Barcika hét végén Debrecenben lép pályára második nyári felkészülési találkozóján. Az NB I-es DVSC elleni összecsapás szombaton 17.30-tól indul Pallagon, és 2x60 perces lesz, ám zárt kapus.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában