Ámulatba ejtő

2024.07.01. 19:00

A focitól az autócsodákig

Felejthetetlen élményeket szerzett a magyar – skót meccsen és a világhírű autómárka múzeumában is.

Halmi István a stuttgarti Mercedes múzeumban

Fotó: Olvasó

Halmi István ebben az esztendőben már dobott egy nagyot: teljesítette a Bamako Ralit, megfordult Marokkóban, Mauritániában, Szenegálban, Guineában és Sierra Leonéban is. A napokban ismét felülkerekedett és meg sem állt Németországig.

Szépségek a köbön 

– Nagyon szeretem a futballt és a magyar válogatottat is, így természetesen kiszaladtam a labdarúgó Európa-bajnokságra – kezdte a miskolci sportember, majd így folytatta: 

– Rajongom a Mercedes autókért, ezért összekötöttem a kellemest a hasznossal. Végig szurkoltam a Németország és a Skócia elleni csoportmérkőzéseinket, utóbbi pedig különösen felejthetetlen maradt számomra. Miután Csoboth Kevin a 101. percben megszerezte győztes gólunkat, az aréna egyszerűen felrobbant, honfitársaink egymás nyakába ugrottak és mondhatom, hogy mi és ott, valamennyien hatalmas fesztivált csináltunk. Tomboltunk a boldogságtól, akkor azonban még nem tudhattuk, hogy később néhány eredmény számunkra szerencsétlenül alakul és nem jutunk be a továbbjutást jelentő négy legjobb harmadik közé. A két említett meccsünk között Stuttgartban megcsodáltam a Mercedes impozáns múzeumát, amelyben számtalan fantasztikusan szép járművet vettem szemügyre. Mivel imádom a klasszikus szépségeket, nem győztem fényképezni, több tucatnyi kiállított járgányról rengeteg felvételt csináltam. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában