Helyi sport

2024.08.24. 20:30

,,A mai napból kizárólag azt kell továbbvigyük a jövőbe, hogy nyertünk"

Labdarúgás: Magyar Kupa, 2. forduló

Salgótarjáni BTC – Putnok FC 0–1 (0–1)
Salgótarján, 250 néző. V.: Horváth (Ring, Kovács Á.).
SBTC: Szalay – Klajban, Horváth M. (Filkor B., 70.), Kecskés (Filkor M., 26.), Mátyás, Csutora (Nagy M., 46.), Kálmán, Farkas K., Boros (Köböl, 46.), Molnár (Ujhelyi, 60.), Héjjas. Edző: Sebestyén Szilárd. Putnok: Perehanec – Végső, Mrva (Tordai, 46.), Lőrincz (Galacs, 46.), Pócsik (Boros, 60.), Korbély, Máris, Nagy G., Kercsó, Nemes, Jónyer (Bán, 71.). Edző: Szala Ákos. G.: Máris (26.). Jók: az egész csapat, ill. senki.
Sebestyén Szilárd: – Számunkra értékes mérkőzést játszottunk. Az történt a pályán, amit szerettünk volna, átadtuk a területet az ellenfélnek, és volt néhány veszélyes támadásunk. Több olyan játékosunk is szerepelt ma, akik eddig kevesebb játéklehetőséget kaptak, és bizonyították, hogy lehet rájuk számítani. Gratulálok a csapatnak, és a Putnoknak is a továbbjutáshoz.
Szala Ákos: – Nem játszottunk jól a mai nap, sőt, inkább rosszul. Pontatlanok voltunk, és túl sok érintőből játszottunk. Nem dicsérem meg a mai teljesítményért a játékosaim, de a mai nap fő célja a továbbjutás volt. A mai napból kizárólag azt kell továbbvigyük a jövőbe, hogy nyertünk. Az elmúlt öt meccsen szereztünk egy döntetlen mellett négy győzelmet. Eredmények szempontjából kezdünk úgy kinézni, ahogy nekünk ki kell néznünk. A csapatjátékunk hektikus, de dolgozunk azon, hogy az eredményességet azzal a játékkal érjük el, ami minket jellemez. 
Továbbjutott: a Putnok FC

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában