Helyi sport

2 órája

A veretlent verték, zsinórban a negyedik siker

Labdarúgás: NB II

A labdarúgó NB II 7. fordulójának záró találkozóját a Kolorcity Kazincbarcika SC, valamint a listavezető, és veretlen Szentlőrinc játszotta hétfőn este az észak-borsodi város stadionjában. A találkozó a pályaválasztó győzelmét hozta. A vendégek maradtak ugyan elsők, a házigazdáknak - amely zsinórban negyedszer nyert - viszont ezzel a sikerrel 13 pontjuk lett, és a táblázat második helyén állnak.

Kolorcity Kazincbarcika SC – Szentlőrinc 2–0 (1–0)
Kazincbarcika, 400 néző. V.: Hanyecz  (Vrbovszki, Dobos).
Kazincbarcika: Fadgyas – Ternován (Ádám F., 81.), Polgár, Debreceni Á., Demeter – Lucas (Herjeczki, 81.), Varga J. – Pintér Á. (Csatári, 65.), Kártik (Ferencsik B., 87.), Bódi Á. – Szabó M. (Pethő, 65.). Vezetőedző: Erős Gábor.
Szentlőrinc: Gyurján – Szekszárdi T. (Poór, 59.), Szekszárdi M., Dinnyés, Papp Cs. – Rab, Medgyesi (Hleba, 46.) – Bőle (Kiss-Szemán, 70.), Nagy R., Hajdú R. (Novák Zs., 59.) – Tóth-Gábor (Helesh, 59.). Vezetőedző: Waltner Róbert.

24. perc: Bódi jobbról érkező beadása révén a labda Polgárt találta meg középen, aki 7 méterről ballal kapásból lőtt a bal alsó irányába. A játékszer a kapufáról pattant a gólvonalon túlra, 1–0.
57-58. perc: Kártik ívelte a labdát a 16-oson belülre betörő Lucas elé, akit Papp Cs. a mezénél fogva visszahúzott. A játékvezető büntetőt ítélt, és Bódi jobbal a jobb alsó sarokba lőtt, 2–0.
Sárga lap: Nagy R. (56.), Rab (79.).
Jók: az egész csapat, ill. Nagy R.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában