Labdarúgás

3 órája

DVTK: edzésbe állt a szurkolók között sétáló

Valentino Adedokun hamarosan bemutatkozhat a diósgyőri csapatnál.

A DVTK csapatához csatlakozott Valentino Adedokun

Fotó: Magánrachívum

Mint arról korábban már többször beszámoltunk: a DVTK NB I-es labdarúgócsapata az átigazolási időszak hajrájában, szeptember 3-ig bal oldali védőt szeretett volna igazolni. Ez meg is történt, de különböző adminisztrációs nehézségek miatt az új játékos sokáig nem tudott edzésbe állni.
A 21 éves, ír, nigériai kettős állampolgárságú Valentino Adedokun az angol Brentford FC-nél szerepelt eddig, ám ott nem az élvonalbeli keret tagja volt, hanem a második számú, vagyis a tartalék együttes edzéseit látogatta. 
A fiatal labdarúgó a szerződése aláírása előtt már járt egy feltérképező túrán Diósgyőrben: 2024. július 28-án, nem csak a DVTK-nak a Paksi FC elleni hazai bajnokiját nézte meg, hanem a meccs előtt tett egy sétát a stadion körül, a szurkolók között. 
Valentino Adedokun azóta már visszatért Diósgyőrbe, a múlt héten hétfőn, a DVTK-nak a Kolorcity Kazincbarcika SC elleni meccsét élőben tekintette meg Barcikán, majd az ezt követő napokban fizikai teszteken és orvosi vizsgálatokon vett részt, pénteken pedig már együtt edzett a piros-fehérekkel. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában