Labdarúgás

2 órája

DVTK: megműtötték a kapust

Három hónap kihagyás vár a kölcsönben, a Kolorcity Kazincbarcika NB II-es gárdájánál szereplő hálóőrre.

Bánhegyi Bogdánnak hónapokat kell kihagynia

Fotó: DVTK

A múlt héten pénteken megműtötték Bánhegyi Bogdánt, a DVTK NB I-es labdarúgócsapatának játékosát, aki ebben az évadban az NB II-es Kolorcity Kazincbarcika SC gárdájában szerepel kölcsönben. A 20 éves kapus, aki tavaly mutatkozott be az élvonalban, ebben az évadban egy meccsen kapott lehetőséget a barcikiaknál, a július 28-i nyitófordulóban, az Aqvital FC Csákvár otthonában (ezt a meccset a hazaiak nyerték 3-2-re). 
Az ezt követő bajnokikon a cserék közé nevezte őt edzője, a szeptember 6-i, Kisvárda MG elleni felkészülési mérkőzésen pedig sérülést szenvedett, a kézfejét megrúgta az ellenfél egyik játékosa. A vizsgálatok során kiderült, hogy a kapusnak eltört a sajkacsontja, és ezt műteni kellett. 
A beavatkozásra a múlt héten pénteken került sor, az operációt dr. Szabó Zsolt, a DVTK Medical orvosigazgatója, kézsebész orvos végezte el. A sikeres műtét után három hónapos pihenő vár Bánhegyi Bogdánra, aki a jövő év elején állhat újra edzésbe. 


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában