Labdarúgás

3 órája

DVTK: hat lejátszó a tarcsi matinéján

A labdarúgó NB III Észak-keleti csoportjában szereplő DVTK tartalék F4R csapata a Facultas-Tiszafüredi VSE gárdáját fogadta vasárnap délelőtt.

Odyntsov (sárgában) és Komlósi is az első csapat keretéből játszott le a tarcsiba

Fotó: MW

A labdarúgó NB III Észak-keleti csoport 10. fordulójában vasárnap délelőtt hazai környezetben lépett pályára a diósgyőri tarcsi. A meccset a tabella második helyéről kezdő tiszafüredi gárda ellen hatan játszottak le DVTK első csapatának keretéből, Odyntsov, Jurek, Fekete V., Huszár, Komlósi és Bényei.

Diósgyőri VTK tartalék F4R – Facultas-Tiszafüredi VSE 0-0
Diósgyőr, 150 néző. V.: Sándor Cs. (Juhász B., Elischer).
Diósgyőri VTK tartalék F4R: Odyntsov – Osikov, Kiss B., Jurek (Vincze D., 85.), Fekete V. (Sáreczki, 75.), Kiss L., Huszár (Benkő, 62.), Komlósi, Kristóf M. (Ferencsik S., 75.), Varga M., Bényei Á. (Kovalenko, 62.). Edző: Vincze Richárd. 
Facultas-Tiszafüredi VSE: Tajti – Trencsényi (Pataki, 69.), Barzsó, Kovács D., Pap, Ballók (Kalmár, 69.), Mácsai, Bényei B., Kiss H., Engel, Major. Edző: Dorcsák Zoltán.
Jók: Odyntsov, Komlósi, Kiss L., Sáreczki, Benkő, ill. Tajti, Major, Engel.
Vincze Richárd: – Jól kezdtük a mérkőzést, az első félidő első felében jó lehetőségeink voltak. A második játékrész elején tudatosan adtuk át a területet az ellenfélnek, ekkor a Tiszafüred többet birtokolta a labdát, de komoly gólszerzési lehetőségük nem volt. A cseréink viszont sokat lendítettek a játékunkon, a végén megnyerhettük volna a meccset, ha a helyzeteink közül egyet kihasználunk. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában