Labdarúgás

1 órája

DVTK: mászókázás az ölelésért (videóval)

Hatalmas fieszta volt a vendégszektornál szombaton, Nyíregyházán, a DVTK bajnokiját követően.

DVTK játékosok a kerítésen lógva

Fotó: DVTK

Már a Nyíregyháza – Diósgyőr (0-2) NB I-es labdarúgó meccs előtt is remek volt a hangulat a keleti rangadón, aminek a magasra emeléséhez nagyban hozzájárult az, hogy óriási létszámú vendégszurkoló várta a kezdést, az előzetesen eladott jegyek alapján 850 fős volt a piros-fehérek tábora. A részükre fenntartott szektorokban ezúttal a fekete szín dominált, a legtöbb fanatikus ugyanis eleget tett Ultras Diósgyőr szurkolói csoport erre vonatkozó felhívásának, hogy ilyenbe öltözzön. De nem csak ebben volt egység, a szurkolásban is, a drukkerek körében az év meccsének számító összecsapáson.
A DVTK csapata pedig gólokkal kedveskedett a fanatikusoknak, így volt mit ünnepelni a meccs végé. Ugyanis az új nyíregyházi stadionban a Diósgyőr vette el a szabolcsiak veretlenségét, ugyanis a Diósgyőr zsinórban a hatodik bajnokiján maradt veretlen, ugyanis a Diósgyőr, a legutóbbi nyíregyházi vendégjátéka után kilenc évvel ismét győzni tudott.
A meccs után fiesztában a diósgyőri csapat tagjai előbb hason csúsztak ki a közönség elé, majd nem sokkal később mászókáztak egy kicsit, felkapaszkodtak a pályát a szurkolóktól elválasztó kerítésre, ami után játékosok és fanatikusok egymást ölelgették, aztán pedig egybeforrva, közösen énekeltek.  

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában