Labdarúgás

4 órája

Hazai bajnokit játszik a DVTK

A diósgyőri labdarúgócsapat az MTK Budapestet fogadja szombaton.

Boon.hu

A legutóbbi bajnokiján, két hete, a Nyíregyháza vendégeként győzelmet ünnepelhetett a DVTK

Fotó: MW

A labdarúgó NB I 10. fordulójában szombaton 17.30-kor Diósgyőri VTK – MTK Budapest mérkőzést rendeznek Diósgyőrben. A fővárosi együttes a 4. helyen áll a tabellán, 15 ponttal, a DVTK-nak szintén 15 pontja van, és az 5. helyen található, köszönhetően annak, hogy a legutóbbi hat bajnokiján veretlen maradt. 
A mostani mérkőzést így várja a DVTK vezetőedzője, Vladimir Radenkovic:
– Az az egyik legfontosabb, hogy a játékosok tiszta fejjel játsszanak, mert szombaton fontos mérkőzés vár ránk. Nagyszerű győzelmet arattunk Nyíregyházán, majd a lefújás után euforikus hangulatban ünnepelték a győzelmet a srácok a szurkolókkal közösen, de ez már a múlt. Egyelőre nem értünk el semmit, sok mérkőzés vár még ránk. Az MTK kicsit módosított a játékán az előző évihez képest, aminek köszönhetően sokkal veszélyesebbek lettek az ellenfél kapujára. A csapat esze továbbra is Bognár István, akinek idén több opciója van a társak megjátszására, mert több támadó szerepel előtte, illetve a széleken. Becsülendő, amit eddig bemutattak, de sokat dolgoztunk azon, hogy megtaláljuk a játékuk ellenszerét, és mi szerezzük meg a bajnoki pontokat. Nagyon sajnáljuk Karlo Sentic kapus sérülését, és mielőbbi felépülést kívánunk neki, de teljes a bizalmunk Artem Odyntsov és Branislav Danilovic irányában is. Jó formában vagyunk, minőségi játékosok alkotják a keretet, ráadásul minket támogat a DVTK stadion nagyszerű közönsége. Elég ránézni a táblázatra, és látható, hogy két motivált csapat lép pályára, akik biztosan egy jó mérkőzésen fogják eldönteni a bajnoki pontok sorsát.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában