Labdarúgás

1 órája

Hornyák csalódott, Radenkovic boldog

A Puskás AFC – Diósgyőri VTK NB I-es labdarúgó meccs után a két edző értékelt.

A DVTK vezetőedzője, Vladimir Radenkovic

Fotó: Árvai Károly/Nemzeti Sport

A labdarúgó NB I 11. fordulójában megrendezett Puskás AFC – DVTK mérkőzés (1-1) után a két csapat szakvezetője értékelte a látottakat. 

Hornyák Zsolt (Puskás FC): – Csalódott vagyok, főleg az eredmény miatt, el kellett volna döntsük a meccset határozott befejezésekkel. Megvoltak a lehetőségek, nehéz úgy értékelni, hogy az ellenfél egy támadást vezet, és gólt rúg belőle. Le kellett volna védekezni ezt az akciót, és az első félidőben jobban oda kellett volna figyelni a helyzetkihasználásra. Ha az első félidő 2-0-ra, vagy 3-0-ra végződik, senki nem szólhatott volna semmit. De egyszer meglendült az ellenfél, Levinek pedig meg kellett volna állítani ezt az akciót. Ezt a meccset le kellett volna rendezni az első félidőben. Még annyit: szomorúság, hogy csak védekezésre állnak be nálunk az ellenfelek, de nyilván ez a jobb szerpelésünkkel van összefüggésben. Ma elkövettünk egy hibát és emiatt nem szereztük meg a 3 pontot. 

Vladimir Radenkovic (Diósgyőri VTK): – Kemény mérkőzést játszottunk, az elejétől. A kezdőcsapatot játszani tudó játékosokból állítottuk össze, és a fizikailag erős Puskás ellen nem ment jól a futball az elején, szerencsénk is volt, majd egy idő után alkalmazkodtunk, és jobban játszottunk. A szünetben két csere mellett döntöttem, a fizikális párharcok felvétele miatt, és mivel 5-6 perc után azt láttam, hogy ez kevés, újabb kettős cserét hajtottunk végre. Utólag azt mondom, hogy ez jó döntés volt, innentől egyenrangúak lettünk, fizikálisan partiban voltunk. A hazai támadások közepette arra számítottunk, hogy a megszerzett labdákból tudunk támadást vezetni, ez összejött, sikerült egyenlíteni, és boldogok vagyunk. A kapusunkról elmondok egy sztorit: az MTK meccs elleni bajnoki után Odyntsov úgy érezte, hogy nem nyújtott jó teljesítményt, emiatt kesergett, de aztán azt mondta az erőnléti edzőnknek, hogy ,,figyeld meg, legközelebb én leszek a legjobb”. Tényleg nagyon jó teljesítményt nyújtott, maximálisan koncentrált volt, számára is fontosak az ilyen típusú mérkőzések. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában