Labdarúgás

2 órája

Ismét feljutó helyen a Barcika

A labdarúgó NB II 9. fordulójában a Kolorcity Kazincbarcika csapata a Békéscsaba 1912 Előre együttesét fogadta vasárnap este. A hazaiak győzelmükkel feljöttek a tabella 2. helyére.

A Kiolorcity Kazincbarcika SC vasárnap hazai bajnokit játszott

Fotó: KC KBSC

Labdarúgó NB II, 9. forduló

Kolorcity Kazincbarcika SC – Békéscsaba 1912 Előre 2-1 (2-0) 
Kazincbarcika, 500 néző. V.: Berényi (Kovács G., Vad).
Kolorcity Kazincbarcika SC: Fadgyas – Polgár K., Varga J., Debreceni Á., Demeter M. – Ferencsik B. (Katona, 65.) – Pethő (Herjeczki, 65.), Lucas, Kártik, Bódi Á. (Pintér Á., 90.) – Szabó M. (Ternován, 77.). Vezetőedző: Erős Gábor.
Békéscsaba 1912 Előre: Uram – Kuzma, Kovács G., Csató – Komáromi (Szabó B., 46.), Pusztai (Hursán, 46.), Szatmári, Tóth M. (Hodonicki, 49.), Mikló – Sármány (Pintér N., 46.), Czékus (Kórodi, 73.). Vezetőedző: Csató Sándor.
15. perc: Pethő kapott jó passzt a 16-osnál, középen, és egy igazítás után a jobb alsó sarokba lőtt, 1-0.
45+1. perc: Bódi Á. végzett el szabadrúgást, a kaputól 22 méterre, jobbról: a középpályás a bal felső sarokba csavarta labdát, 2-0.
74. perc: Vendég kontra futott a pályán, amelynek végén középen, Kórodi kapott labdát, aki 14 méterről a kapu jobb oldalába lőtt, 2-1.
Sárga lap: Erős G. (24., kispadon), Lucas (31.), Demeter M. (32.), Katona (80.), Herjeczki (92.), ill. Pusztai (45.).
Jók: Polgár K., Debreceni Á., Lucas, Bódi Á., Szabó M. ill. Kovács G., Uram, Tóth M. 
Erős Gábor: – A Békéscsaba megnehezítette a dolgunkat, küzdelmes meccs volt a mai, nehéz talajú pályán. Örülök, hogy a 2-1-et sikerült megtartani, mert a 3 pont megszerzése nagyon fontos volt, ugyanis ezzel feljöttünk a második helyre a tabellán. Volt lehetőségünk a harmadik találat megszerzésére is, ha ez összejött volna, más lett volna a mérkőzés. Az ellenfél eredményes kontrája miatt viszont nehezebb, de egy góllal jobbak voltunk ma, mint a Békéscsaba. 
Csató Sándor: – Gratulálok kollégámnak, remek csapata van, jó játékosokból álló brigád a Barcika. Szerettük volna úgy kezdeni a meccset, hogy ne kapjunk gólt az elején, sajnos ez nem sikerült. Próbáltunk bátran játszani, meglepetést okozni, de ebben az esős időben nem működött jól a játékunk, és az első félidő végén kaptunk még egy találatot. A második játékrészre úgy jöttünk ki, hogy próbáljunk 1 pontot szerezni, küzdöttünk, de a hazaiak megérdemelten nyerték meg a mérkőzést.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában