Helyi sport

3 órája

Olyan típusú játékot választottak, ami jól működött

Fotó: Vajda János

Így látták a vezetőedzők a DVTK-MTK bajnoki mérkőzést:

Vladimir Radenkovic: – Szeretnék gratulálni a kollégámnak, aki nagyon jól felkészítette a csapatát a DVTK ellen, olyan típusú játékot választottak, ami jól működött ellenünk. Az első pillanatban szögletet harcoltunk ki, de az MTK ebből hatalmas gólt szerzett, amivel nyomás alá helyezett minket. Kapkodtunk, majdhogynem pánik szerűen játszottunk, pedig a nyíregyházi győzelem után az volt a célunk, hogy újabb ajándékot adjunk a saját szurkolótáborunknak. Jött a második gól a szünet előtt, aztán a cseréknek köszönhetően jobban néztünk ki, de ez sem volt elegendő ahhoz, hogy egy pozitív eredményt érjünk el a mai napon. 
Horváth Dávid: – Az előző két győzelmünkből merítettünk erőt, meg volt a megfelelő önbizalom. Örültünk a korai gólnak, bár igazából a 15-20. percben érkeztünk meg a mérkőzésbe, akkortól kezdve volt meg az a meccskép, amit terveztünk, attól kezdve megtaláltuk azokat az embereket akikre szükségünk volt. Jól kontrolláltuk a meccset, jól fociztunk, hiányérzet maximum abban lehet, hogy a kontrákból lehetett volna többet is kihozni. Néha kicsit túlpasszoltuk a dolgot, kerestük a még jobb szituációkat, ugyanakkor szereztünk két csodálatos gólt. Az a fajta álladóság a keretben, amit akartunk, az meg van, jó úton járunk, örülünk a jó pozíciónak.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában