Ingatlanajánló

2024.08.17. 08:00

Azonnal költözne? Ezt nézze meg!

Egyedi elrendezés, modern kényelem és várnia sem kell rá!

Képzelje csak el: a villamos megáll, kiszáll és 100 méter múlva már a saját, frissen felújított lakásában van. A város lüktetése karnyújtásnyira van, ön mégis egy békés szentélyben pihenhet. Télen a biokandalló ropog, nyáron a klíma teremt kellemes hőmérsékletet, a modern és tágas konyha pedig egy közös ebédre vagy vacsorára csábítja a családdal, barátokkal.

 

Miskolc Győri kapu kedvelt részén, a Rácz Ádám utcában, a villamosmegállótól 100 m-re kínálok eladásra egy egyedi elrendezésű, 62 m2-es, nappali+1,5 szobás, bútorozott és gépesített, napfényes magasföldszinti lakást.

A teljeskörűen felújított lakásban a fűtésrendszert átalakították cirkó-gázra padlófűtéses és radiátoros hőleadással, illetve 2 db hűtő-fűtő klímával is felszerelték.

Nyílászáróit redőnnyel is felszerelt műanyagra cserélték.

Fürdőszobáját teljesen átcsempézték.

Konyháját a 33 m2-es amerikai-konyhás nappaliba helyezték és teljeskörűen gépesítették. Nappaliját biokandallóval dekorálták.

Szobáit laminált lappal burkolták és teljeskörűen bútorozták.

Ha igényes lakást keres, itt megtalálta!

Előre egyeztetett időpontban megtekinthető és azonnal költözhető!

Ára: 35.990.000 Ft”

További remek lehetőségekért keresse fel az ingatlanbazar.hu oldalát! A hirdetést eredeti formájában közöljük.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!