Ingatlanajánló

2024.08.03. 08:00

Ez a miskolci ingatlan lehet, hogy épp az ön varázslatára vár? Mit hozna ki belőle?

Ön alakíthatja ki álmai otthonát, vagy akár egy exkluzív irodát, rendelőt. Kíváncsi? Akkor olvasson tovább, mert ez az ajánlat nem mindennapi!

Fedezze fel ezt az ingatlant, amelynek a falai között megannyi lehetőség rejlik, a két szint már önmagában csábító, a belmagasságból adódóan ráadásul galériázni is lehet. Felújítandó, de pont ez adja a varázsát: ön alakíthatja ki álmai otthonát, vagy akár egy exkluzív irodát, rendelőt. Kíváncsi? Akkor olvasson tovább, mert ez az ajánlat nem mindennapi!

 

Eladó Miskolcon, a Széchenyi utcán egy tégla építésű, két szintes, 120 m2 alapterületű felújítandó lakás. Az épület első emeletén található ingatlanrész 70 m2, 2 szoba, konyha-nappali, fürdő és wc kialakítású. A szobák tágasak, igény szerint tovább is oszthatók, galériázhatóak. Kifejezetten alkalmas irodának vagy rendelőnek. Erről a szintről lehet feljutni a tetőtérben kialakított lakórészhez, ami egy légterű, és 50 m2. A tetőtérben is van fürdőszoba. Elosztásának köszönhetően ez is további helyiségekre osztható. Fűtése konvektoros, a melegvizet gázmelegítő szolgáltatja. A nagyméretű ablakok hagyomásnyos fa szerketűek, a tetőtér ablakai hőszigeteltek. Elhelyezkedésénél fogva ez az ingatlan nagyok sok lehetőséget rejt magába. Tehermentes, akár azonnal birtokba vehető.

További remek lehetőségekért keresse fel az ingatlanbazar.hu oldalát! A hirdetést eredeti formájában közöljük.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!