Magyarország

2011.05.31. 07:52

Még lehet pályázni a legjobb női munkahely címre

<p>Ma még lehet jelentkezni a "Legjobb Női Munkahely" pályázatra, amit negyedik alkalommal hirdetett meg a Magyar Női Karrierfejlesztési Szövetség.</p>

 A cél, hogy az esélyegyenlőségi szempontok mellett rámutassanak a nők foglalkoztatásának gazdasági szükségszerűségére is. A részletek a www.legjobbnoimunkahely.hu internetes oldalon olvashatóak.

Ma még lehet jelentkezni a "Legjobb Női Munkahely" pályázatra

Két kategóriában pályázhatnak a vállalatok: a 20-250 munkavállalót foglalkoztató közepes, valamint a 250 főnél több munkavállalót foglalkoztató cégek között osztják ki a 2010 "Legjobb Női Munkahelye" címet. Május 31-ig várják a jelentkezéseket, június 10-ig értékelik ki a beérkezett anyagokat, utána hirdetnek eredményt. Egyebek mellett olyan szempontokat vesznek figyelembe, hogy mennyire tudják a karrier és a magénéletet összeegyeztetni az alkalmazottak, milyenek a munkafeltételek, vannak-e továbblépési, fejlődési lehetőségek, de nézik az egészség és a jó közérzet megőrzésének lehetőségeit is. A részletekről a www.legjobbnoimunkahely.hu internetes oldalon lehet olvasni.

Tavaly a Microsoft Magyarország Kft., a Fővárosi Gázművek Zrt. és a MAVIR Zrt. vitte el az első három díjat a 250 főnél többet foglalkoztatók között, a másik kategóriában az S Modell Kereskedelmi Zrt, a Quintiles Magyarország Kft. és a Kulcs-Soft Számítástechnika Nyrt. végzett az élen a legjobb munkahely címért .

- Független Hírügynökség -

Idén is lehet pályázni a Fogyatékosság-barát munkahely elimerésre 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!