Magyarország

2011.05.02. 05:59

Orbán Viktor szerint sikeres volt az elmúlt egy év

<p>A kormány teljesítményével sosem lesz elégedett, de sikeresnek értékeli az elmúlt egy évet Orbán Viktor, mert Görögországgal és Portugáliával ellentétben Magyarország nem zuhant a szakadékba - erről a miniszterelnök a TV2 Frizbi című műsorában beszélt, vasárnap.</p>

Szerinte ugyanakkor a 2010-es évhez képest 2011 nehezebb lesz, mert mostanra mindenki számára nyilvánvaló lett, hogy az országot, ami ebben a formában működésképtelen, át kell szervezni, és ezért néha úgy érzi, hogy van aki a pokolba kívánja őt - mondta a miniszterelnök.

Orbán Viktor szerint annak ellenére, hogy 2011 nehezebb lesz, megszorítások nem lesznek, mert azok nem vezetnek sehová. Az előrehozott választásokról szóló hírek kapcsán viszont azt mondta, nem tud mellette érveket felhozni, a dolgok természetes rendje, hogy legközelebb 2014-ben legyen országgyűlési választás. Az uniós elnökség kapcsán pedig azt mondta, hogy a magyarok lehetőséget kaptak, hogy megmutassák, vége a korszaknak, hogy bármit meg lehet velük tenni.

-Független Hírügynökség-

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!