2011.03.26. 20:40
Hogyan főzzünk kevés pénzből finomat?
Nélkülözős évek sokszor voltak a történelmünkben. Nem kell messzire mennünk: eszünkbe juthatnak nagyanyáink, akik szinte a semmiből főzték a finomabbnál, finomabb étkeket, de hogy hogyan, sokan már el is felejtettük.
Nélkülözős évek sokszor voltak a történelmünkben. Nem kell messzire mennünk: eszünkbe juthatnak nagyanyáink, akik szinte a semmiből főzték a finomabbnál, finomabb étkeket, de hogy hogyan, sokan már el is felejtettük. Melyek az elfeledett praktikák? Hogyan főzzünk kevés pénzből finomat? Ki hogyan csinálja? Tervezi csinálni? Ebben várjuk olvasóink segítségét. Állítsuk össze együtt a legolcsóbb és legfinomabb receptjeink gyűjteményét! Várjuk praktikáikat, és témába vágó történeteiket is.
A recepteket konyha oldalunkon tervezzük bemutatni. Külön örülünk, ha az ételrecepthez fotót is mellékelni tudnak. És annak is, ha vállalják, hogy elkészítik, történetét elmesélik olvasóinknak, ez utóbbi esetben egy előre megbeszélt időpontban fel is keressük önöket.
Várjuk leveleiket, emailjeiket, sőt telefonjaikat is a következő címeken, telefonszámon.
Levélcím: Miskolc, Zsolcai kapu 3. A borítékra írják rá: „Olcsó és finom”
E-mail cím: [email protected]
Telefonszám: Hajdu Mariann 06-20/57-99-205