Miskolc Rally 2008

2008.05.03. 16:46

Örömszavak a miskolci célban

<p>Annyi balszerencse ért már minket, most egy picit visszakaptunk belőle - nyilatkozta Turán Frici a célban.</p>

Turán Frici:
Annyi balszerencse ért már minket, most egy picit visszakaptunk belőle. Reggel még az is kérdéses volt, hogy el tudunk-e indulni, mert Kálmán annyira rosszul volt. Ennek ellenére nagyon jól kezdtünk, fokozatosan dolgoztuk le a hátrányunkat Tomiékkal szemben, aztán az egyik gyorson megforogtunk, s ezzel megint csak időt veszítettünk, így a második körben kezdhettünk mindent elölről. Aztán borult minden, s átvettük a vezetést. Most nagyon boldog vagyok, hiszen a bajnokságot is vezetjük ezzel az eredménnyel.

Turi Tomi:
A ragályi gyors után nem gondoltam volna, hogy ez lesz a vége. Nem estünk be sehová, nem pörögtünk, nem defektet kaptunk, hanem egy nagyon rossz minőségű szakaszon kettétört a felnink. A Rakaca-Meszes gyorson Balázsék álltak ki, majd a ragályin Spiciék, szörnyű volt látni mindkettőt. S legalább ilyen szörnyen érzem magam, nagyon el vagyok keseredve, hogy ezzel a „retro” autóval ilyet autóztunk, s aztán mégis lemaradtunk a győzelemről. Ettől gyorsabban nem lehet ezzel az autóval menni, mindent kihoztunk belőle…

Asi:
Nem hiszem, hogy a végelszámolásnál ez a két-három pont lesz a döntő, de természetesen sajnálom, hogy így alakult. Az előző versenyeken rengeteg problémánk volt a gumiválasztással, most mindannyiszor jól döntöttünk, irigyeltek is minket a többiek, és az autó is hibátlan volt. Hogy mi történt? Elégedettek voltunk az eredménnyel, s ennek megfelelően igyekeztünk a lehető legóvatosabban autózni, talán túlságosan is óvatosan mentünk, s ez volt a baj, emiatt kaptunk az egyik kanyarban defektet. 11 kilométert mentünk defekttel, s ez jelentősen lassított minket, viszont óriási tapasztalatot szereztünk abból, hogyan kell defekttel autózni.

Vizin László:
A végen jobban kellett volna nyomni, akár a második helyre is oda lehetett volna érni... Az volt a célunk hogy ötbe kerüljünk, ezt a tervet teljesítettük. 

Hideg Kriszitán:
Az autó vezethetetlen volt, küzdöttünk hogy egyáltalán a célig elérjünk, de itt vagyunk... A motor jó lett, de egy nagy revízió következik rajta..

Borsi Gergő:
Siettünk nagyon az utolsó két gyorsaságin, sikerült több helyett javítanunk, de kicsit sajnáljuk hogy Hideg Krisztiánt nem sikerült utolérnünk, csupán 4mp-cel előzött meg minket...


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!