Multimédia

2008.09.18. 10:33

Az Xbox Japánban is megelőzte a Wii-t

<p>A Microsoft elérte azt, ami sokáig elérhetetlennek tűnt: Az Xbox Japánban is megelőzte meg a Nintendo konzolját a friss eladási statisztikák szerint.</p>

Úgy látszik beválik a Microsoft árcsökkentő taktikája. Az Xbox 360 árát világszerte lecsökentették a redmondiak, ezzel pedig sikerült borsot törniük a riválisok orra alá. Olyannyira, hogy rögtön az első héten sikerült megduplázni az eladott konzolok számát az Egyesült Államokban, Japánban pedig sikerült lekörözniük a Nintendo konzolját is.

Az újgenerációs konzolok megjelenése óta ez az első alkalom, hogy a Microsoft konzolja megelőzte a hazai pályán versenyző Nintendo Wii-t. A Sony PS 3 messze lemaradva végzett a harmadik helyen az Xbox árcsökkentését követően.

  • Paris Hilton "alelnök lesz"
    Zsarolás, váltságdíj, gyermekrablás - egyre gátlástalanabb hazugságokkal próbálnak kártékony programokat terjeszteni a levélszemét-küldők. Szeptemberi jelentés a spam világáról.

  • A pornó lecsúszott a dobogó tetejéről
    Nem is olyan rég még elképzelhetetlen lett volna, hogy ne a a pornográf tartalmak legyenek a lgekeresettebbek a világhálón.

  • Az iPod csak másolat
    Az Apple beismerte, népszerű zenelejátszója nem saját találmány, hanem egy brit férfi 1979-es világszabadalmának továbbgondolása.

  • IT/Multimédia
  •  

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!