Csak a szája járt

2 órája

Nem tett feljelentést volt élettársa ellen Magyar Péter

Nagy a csend a baloldali politikus fenyegetőzése körül.

MW

Magyar Péter és korábbi barátnője, Vogel Evelin

Forrás: MW

Fotó: Havran Zoltán

Mint arról lapunk is beszámolt, Vogel Evelin Indexnek adott interjúja után Magyar Péter súlyos vádakkal illette exbarátnőjét, azt állítva, hogy Vogel május óta zsarolja őt és a pártot. 

Harmincmillió forintot akart fenyegetéssel kizsarolni tőle és a párt másik öt tagjától. 

Az azóta újabb videóval jelentkező Vogel Evelin visszautasította Magyar Péter vádjait, mondván, hogy soha nem zsarolt senkit - írja a Magyar Nemzet.

Az elhangzottak fényében nem meglepő, hogy Magyar feljelentéssel fenyegetőzött. A baloldal új politikusa később az ATV-ben megerősítette, hogy feljelentést tesz, és azt is elmondta, hogy állításait öt tanú is alá tudja támasztani. A Mandiner azonban felhívta a figyelmet arra, hogy 

Magyar Péter az ATV-s interjú óta (vagyis két hete) nem beszélt, nem posztolt a feljelentésről. 

Ezért múlt héten megkeresték a Tisza Pártot, hogy Magyar vagy a párt más tagja fordult-e ez ügyben a hatóságokhoz, de nem érkezett válasz.

A Fővárosi Főügyészség azt közölte, hogy 

illetékességi területükön nem azonosítható olyan feljelentés, amelyet európai parlamenti képviselő tett zsarolás gyanújával.

A teljes cikket ITT OLVASHATJA el. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában