Szponzorált tartalom

2020.11.30. 11:34

Építeni, szépíteni, működtetni

Igyekeznek megtalálni a község és lakói számára igazán hasznos pályázatokat.

– A körülményekhez képest nem panaszkodhatunk – kezdte beszélgetésünket Fekete Zoltán, Sajópálfala polgármestere. – Vannak megnyert pályázataink, viszont rendezvényeket idén nem tartottunk a vírushelyzet miatt. Ebben az időszakban kötelességünknek tekintjük a település lakóinak segítését. A tavaszi első hullám során mosható maszkokat osztottunk a lakosság számára. Folyamatos a buszmegállók és az egyéb főbb közösségi terek fertőtlenítése. A falugondnoki szolgálatnak és az új falubusznak köszönhetően igény szerint segítséget nyújtunk a rászorulóknak a bevásárlásban, gyógyszer kiváltásban, orvoshoz szállításban. A szolgálaton kívül településünkön 3 házi segítségnyújtó szolgálat segíti az idősek ellátását. Úgy érzem, aki segítségre szorul településünkön, az nem marad ellátatlanul, segítség nélkül.

A polgármestertől megtudtuk: pályázatot nyertek az óvoda átalakítására, felújítására ami várhatóan a jövő nyáron fog befejeződni. Sikeresen pályáztak elhagyott ingatlanok közcélra történő megvásárlására, melynek köszönhetően egy főutcán lévő épületet kívánnak megvásárolni és rendbe hozni. Őszszel a sportparkuk is megépült, a játszóteret pedig áthelyezték a sportpark melletti területre, hogy a szülők és a gyerekek együtt tudjanak mozogni.

– Az idő kevés, a munka sok, így építési és fejlesztési pályázataink megvalósulása át fog csúszni a következő évre – folytatta Fekete Zoltán. – Természetesen igyekszünk továbbra is megtalálni a község és lakói számára igazán hasznos pályázatokat és leginkább kihasználni az azok által kínált lehetőségeket. De egyelőre leginkább reménykedünk, hogy hamarosan minden visszaáll a megszokott kerékvágásba és a jövőben nyugodtabb körülmények között tudjuk végezni munkánkat, építeni, szépíteni és működtetni településünket.

(PR cikk)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában