Szponzorált tartalom

2021.01.15. 13:04

Farsangi dekorációk

Itt a farsang, áll a bál, ahogy a jól ismert dal hangzik. Az idei évben is biztosan felharsan majd. Akár egy iskolai rendezvény keretében vagy a barátokkal tartott buli keretén belül.

Forrás: ledenvilagitasod.hu

A farsang a vízkereszt napjától, azaz január 6-ától húshagyó keddig tartó időszakot fedi le. Természetesen a vidámságról szól, és lényegében ez nemzetközi a télbúcsúztató ünnep. A legkorábbi lehetséges zárónapja február 3., a legkésőbbi pedig március 9. A riói vagy velencei karnevál kicsit nagyobb méreteket ölt, mint a mi hazai busójárásunk. A vidámsághoz hozzátartoztak anno a lakomák és bálok, napjainkban pedig a vacsorák és a jelmezes bulik.

Jelmezek

Egy vidám, bohókás időszaknak nézünk elébe. Az alkalomhoz illően legtöbben jelmezt öltünk a farsangi vigadalom napjára. De érdemes ezt az időszakot végigünnepelni, nem csak egy estére redukálni. A személyes jelmezek mellett érdemes időt fordítani a lakásunk vagy házunk megjelenésére is a farsangi mulatság idején. Ez az időszak a színek kavalkádjáról szól. Hiszen az egyszínű fehér telet búcsúztatjuk, a tavasz pedig közeledik, amikor is a természet újraéled. Ezt kifejezetten jól szimbolizálják a színek.

A színek nagyon egyszerűen becsempészhetők otthonunkba a különböző világítástechnikai elemek segítségével. Pont ezért a karácsonyi világítás egyes elemei nagyon jól passzolhatnak az otthoni farsangi dekorációhoz.

Fényjáték

A fények játéka rengeteg alkalmat meghatározóvá tesz. Akár a karácsony, de az augusztus 20-ai tűzijáték is ennek köszönhetően válik felejthetetlenné. Univerzális díszítőelemnek mondhatóak a mágikus LED fénycsövek. Ezek varrhatóak, ragaszthatóak ruhákra, de díszíthetnek bármilyen beltéri helyiséget. Számtalan színben megvásárolhatóak, különböző átmérővel és hosszúsággal kerülnek forgalomba, így mindenki megtalálhatja a számára megfelelő megjelenésű kivitelt méretben és színben egyaránt.

Kerti dekoráció

Érdemes már az otthonunkhoz vezető úton, a kertben elhelyezni a farsangi dekorációt. Kültéri használathoz megfelelőek a kültéri dekorációs világítások, melyek rendelkeznek a szükséges IP-védelemmel, ezzel biztosítva a lámpa ellenállóságát az időjárás viszontagságaival szemben.

A kertben a legegyszerűbb mégis a legpraktikusabb dekorációs elem a színes villanykörte alakú füzér. Színes, fiatalos, és remekül köthető a farsang időszakához is. Különböző hosszúságokban elérhető, mindenki a saját igényeihez megfelelően választhat. Akár már a kerítésdekorációval elkezdhetjük, hogy a hozzánk érkezők biztosan ne tévesszék el a kaput.

A különböző fények – akár hagyományos vagy LED kivitelek – kifejezetten jól összeilleszthetőek minden alkalomhoz. Apróbb változtatásokkal a korábbi eseményen használt világítástechnikai elemet a következő alkalomkor is bevethetjük. A fények elhelyezése, akárcsak a karácsonyfa feldíszítése, kreativitás és szépérzéket követel csupán. Szerencsére ennek mindenki birtokában van, és környezetét a hozzá illőre dekorálhatja a farsangi időszakban is.

(PR cikk)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában