Sport

2013.10.10. 10:58

Vasárnap ismét utánpótlásmeccsen szurkolnak a diósgyőri ultrák

Miskolc - A múlt szombati remek focihangulatot ezúttal vasárnap tapasztalhatják meg újra a DVTK utánpótlás játékosai.

Miskolc - A múlt szombati remek focihangulatot ezúttal vasárnap tapasztalhatják meg újra a DVTK utánpótlás játékosai.

A Bajtársak Diósgyőr szurkolói csoport tájékoztatása szerint október 13-án, vasárnap 14 órától lesz szervezett szurkolás a csoportok részvételével a DVTK-Vác U14-es mérkőzésen.


Kapcsolódó cikkek:

Vitelki Zoltán megköszönte az ultrák buzdítását

08.10.2013 | Amint arról már beszámoltunk a diósgyőri ultrák valódi focihangulatot varázsoltak a DVTK U18-as csapatának szombati bajnokijára. Az utánpótláscsapat vezetőedzője, Vitelki Zoltán a csapat nevében köszönte meg a sportszerű szurkolást a diósgyőri klub honlapján.

Szünidei matiné

06.10.2013 | A diósgyőri futballtörténelem újabb érdekes epizóddal bővült szombaton. A felnőtt csapat délutáni NB I-es megyei rangadója helyett egy utánpótlás matinéra ment ki az ultrák több tucat főből álló csoportja. Nem, nem tévedtek el, ezzel a megjelenésükkel tudatták, hogy élnek, nagyon is élnek, és még mindig a Diósgyőr mellett vannak.

Focihangulat az utánpótlásmeccsen Diósgyőrben

05.10.2013 | Miskolc - Kevés magyar élvonalbeli mérkőzésen tapasztalható olyan hangulat, mint amilyen szombat délelőtti DVTK - Illés Akadémia-Haladás U18-as bajnoki mérkőzésen lehetett tapasztalni.



Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!