Sport

2014.02.15. 10:28

Győzelemmel zárt a DVTK Törökországban

Pénteken délután lejátszotta utolsó felkészülési mérkőzését a Diósgyőri VTK labdarúgó csapata a törökországi edzőtáborozás során, az ellenfél az orosz II. ligás Torpedo Moszkva csapata volt.

Pénteken délután lejátszotta utolsó felkészülési mérkőzését a Diósgyőri VTK labdarúgó csapata a törökországi edzőtáborozás során, az ellenfél az orosz II. ligás Torpedo Moszkva csapata volt.A hatalmas viharok miatt a Torpedo késve érkezett a meccsre, ezért félórás késéssel kezdődött a mérkőzést. Az első félidőben Futács gólpasszt adott Grumicnak, majd a hatalmas esőben Eperjesiről saját kapujába pattant a labda. A szünet után a diósgyőriek Futács révén szereztek ismét vezetést. Később Futács kiharcolt egy tizenegyest, de ítélet végrehajtóként a kapu fölé bombázott. Az utolsó negyedórára játékra alkalmatlanná vált a pálya talaja, de a csapatok befejezték a találkozót.

A DVTK-nak ez volt az utolsó törökországi mérkőzése, kedden a Kassa elleni meccsel zárja a felkészülést.

- Úgy terveztük, hogy ez lesz a törökországi edzőtábor csúcsa és így is lett. Szeretnék gratulálni a fiúknak, mert a zord időjárási körülmények közt is egy nagy iramú, nagyon jó mérkőzésen sikerült nyerni. A góljainkon kívül további ziccereket alakítottunk ki, kihagytunk egy büntetőt is. Biztató játékot mutattunk a jövőre nézve - nyilatkozta mérkőzés után a klub honlapjának Sivic Tomislav, a DVTK vezetőedzője.


JEGYZŐKÖNYV

Diósgyőri VTK – Torpedo Moszkva (orosz II. ligás) 2-1 (1-1)

Belek, Susesi Sport Center. Vezette: Edmundas Gaigalas (Darius Miklovas, Arunas Seskus) - litvánok.


DVTK: Rajic – Eperjesi (Vági), Vadász, Kádár, Husic – Elek (Egerszegi) – Nikházi (Batioja), Kostic, Gosztonyi (Bacsa) – Grumic (Barczi), Futács. Vezetőedző: Sivic Tomislav.

Torpedo Moszkva: Budakov - Efimov, Novoszelcev, Kornyilov, Bagajev, Kulesov (Szteklov), Vasziljev, Bojarincev (Szavicsev), Burcsenko, Mirzov (Szkepszki), Gauracs. Vezetőedző: Alekszandr Borodjuk.


Gólszerző: Grumic, Futács, ill. Eperjesi (öngól).


Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!