Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.09.16. 13:51

Veszélyes száguldás Butykán

<p>Nyíregyháza-Butyka – Olvasónk telefontált, hogy Butykán a várakozó emberekhez közel, közvetlenül a buszmegálló előtt száguldanak el azok az autók, amelyek a régi 4-es úton közlekednek. Megnéztük!&#160;<A href="http://video.szon.hu/members.szon_szerkesztoseg/butyka-butykatelep-kozlekedes.wmv/viewer.html" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A></p>

A 4-es főút Nyíregyháza és Újfehértó közötti szakaszának felújítási munkálatai a régi útvonalra - a régi négyesre -  terelték a forgalmat: nem csak a közlekedő autók száma, de a sebesség is nőtt.

Külterületi részről lévén szó, a vezetők könnyebben megtalálják a gázpedált, nem figyelve a zsúfolt buszmegállót. Az várakozók nem érzik magukat biztonságban, amikor egyszerre több gépkocsi is közeledik, mivel az esős időben az orruk előtt elszáguldó járművek olykor be is terítik őket vízzel.

Kapcsolódó cikkek:

- Kálnai Anita -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!