Választás 2024

2024.04.19. 17:41

Bemutatta a Fidesz és a Városért Egyesület a jelöltjeit Tiszaújvárosban

A júniusi önkormányzati választásra egy szakértői csapattal készülnek – hangzott el a jelöltbemutatón.

Ujlaki Attila

A Fidesz és a Városért Egyesület tiszaújvárosi önkormányzati képviselőjelöltjei

Fotó: Mogyorósi Zsolt Pipó

A tiszaújvárosi Fidesz és a Városért Egyesület megújítja szövetségét a 2024. június 9-i önkormányzati választásokon való sikeres szereplés érdekében, ezért minden körzetben közös jelöltet indít – ezt pénteken jelentette be Tiszaújvárosban Kenyeres Tamás polgármesterjelölt, aki egyben a 3-as számú egyéni önkormányzati választókerületben is megméretteti magát. 

A fejlődés a cél 

Tiszaújváros fejlődése érdekében létrejött szövetség a Kenyeres Tamás polgármesterjelölt mellett hét – a városért elkötelezett, tenni akaró, saját szakterületén már bizonyított – jelöltet indít az egyéni választókerületekben. 

Kenyeres Tamás tiszaújvárosi polgármesterjelölt 
Fotó: Mogyorósi Zsolt Pipó

A kiválasztási folyamatban döntő szerepet játszott, hogy a jelöltek a maguk szakterületén mind kiváló szakemberek és önálló, stabil egzisztenciával rendelkeznek, akiknek a város jóléte a fontos. Jelöltjeink hisznek abban, hogy a várost megillető jelentős helyi adóbevételekből több kell, hogy jusson az itt élő embereknek. 

Szakértői csapattal készülnek 

"Szakértői csapattal készül Tiszaújvárosban a helyi Fidesz" – jelentette ki a jelöltek bemutatásán Kenyeres Tamás polgármesterjelölt egyúttal elmondta, hogy próbáltak újítani. 

„Örülök, hogy hölgyek is vannak a jelöltjeink között, ami azért is fontos számunkra, mivel a nők sokkal emocionálisabbak” – hangsúlyozta. Kenyeres Tamás azt is aláhúzta, hogy az egyik legfőbb céljuk az, hogy egy 21-ik századi várost alakítsanak ki Tiszaújvárosból. 

„Az alapjait mi szeretnénk megteremteni, hogy a későbbiekben mások már egy stabil alapra tudjanak építkezni” – mondta. 

Újraterveznének 

A helyi Fidesz és a Városért Egyesület legfőbb programpontjai a között a fiatalok helybentartása, a város vonzerejének növelése, az idősek megbecsülése és gondoskodása és a tömegközlekedés korszerűsítése szerepel. 

Mi a szeretett városunkért vállaljuk a jelöltséget, nekünk Tiszaújváros a fontos.

- A „Tiszaújváros 2.0 - Újratervezés közösen” programunk a városunkat egy élhető, büszke közösségé, egy modern európai várossá alakítja. Célunk a népességszám csökkenésének a megállítása, a fiatalok letelepedésének elősegítése, a lakosság életminőségének, közellátásának és egészségi állapotának javítása - nyilatkozta Kenyeres Tamás polgármesterjelölt. 

A Fidesz és a Városért Egyesület jelöltjei

polgármesterjelölt: Kenyeres Tamás 

1. számú választókörzet: Hajdu Hajnalka 

2. számú választókörzet: Buséter Béla 

3. számú választókörzet: Kenyeres Tamás 

4. számúválasztókörzet: Vanyó Adél 

5. számú választókörzet: Dr. Iszlai Zoltán 

6. számúválasztókörzet: Markovicsné Szabó Enikő 

7. számú választókörzet: Réti Márton 

8. számú választókörzet: Csikász Gábor

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában