Árverés

2019.09.30. 10:28

Rendőrségi gépjármű árverés csökkentett áron

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság nyilvános árverés keretében, valamint ezt követően csökkentett kikiáltási áron, darabonként értékesítésre kínálja használt szolgálati gépjárműveit.

Forrás: police.hu

Ezen az árverésen az a 9 db Opel Astra H gépjármű kerül kalapács alá, amelyek a korábbi árverésen nem találtak gazdára.

Az árverésre 2019. október 9-én, szerdán kerül sor, a Borsod – Abaúj – Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Miskolc, Zsolcai kapu 32. szám alatti épületében, 13 óra 30 perckor. Amennyiben az egyes árverési tételek vonatkozásában az árverés licit hiányában eredménytelen, lehetőség van ugyanezen a napon 14 óra 15 perctől megismételt árverésen csökkentett áron licitálni a járműre. Ennek feltétele, hogy az első árverésen a kikiáltási ár alatt legalább három vételi ajánlatot tegyenek az adott autóra. Ebben az esetben a kikiáltási ár a legmagasabb vételi ajánlat lesz, amelyről a licitálás folytatódik.

A korábbi árverésekhez hasonlóan természetesen most is van lehetőség az árverés előtt személyesen megtekinteni a gépkocsikat, az árverés napján, 2019. október 9-én 8 óra és 11 óra között a főkapitányság Miskolc, Szentpéteri kapu 107. szám (volt Stromfeld Laktanya) alatti objektumában. Ehhez mindössze egy telefonon történő bejelentkezés szükséges a (46) 514-500-as telefonszámon, a 2331-es melléken.

Az árverésre jelentkezhetnek magánszemélyek és cégek egyaránt.

Az árverésre jelentkezés feltételeit és az eladásra szánt gépkocsik listáját az Árverési hirdetményben, az alábbi linkre kattintva tekintheti meg:

Árverési hirdetmény II.

(hirdetés)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!