Árverés

2019.08.21. 14:46

Rendőrségi gépjármű árverés

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság nyilvános árverés keretében értékesítésre kínálja használt szolgálati gépjárműveit.

Most bárki hozzájuthat egy igazi rendőrautóhoz, mivel a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság nyilvános árverés keretében darabonként, illetve csoportban árverésre bocsátja használt szolgálati gépjárműveit.

Gyártmányok tekintetében változatos az értékesítésre kerülő gépjárművek listája: Opel Astra, Skoda Octavia, Skoda Yeti, valamint Nissan Pathfinder típusú gépkocsik közül válogathatnak az érdeklődők.

Kalapács alá kerül még egy Volvo Safari és egy Ford Transit autóbusz is, valamint csoportban több Jawa Babetta típusú segédmotoros kerékpár is.

Az árverés időpontja 2019. szeptember 5. 13 óra 30 perc, helyszíne a főkapitányság Miskolc, Zsolcai kapu 32. szám alatti objektuma.

A volt rendőrautókat az érdeklődők az árverés napján 8.00-11.00 között Miskolcon, a Szentpéteri kapu 107. szám alatt (volt Stromfeld Laktanya), előzetes bejelentkezést követően személyesen is megtekinthetik, jelentkezni a (46) 514-500-as telefonszámon, a 2331-es melléken lehetséges.

Az árverésre jelentkezhetnek magánszemélyek és cégek egyaránt.

Az árverésre jelentkezés feltételeit és az eladásra szánt gépkocsik listáját az Árverési hirdetményben, az alábbi linkre kattintva tekintheti meg:

(hirdetés)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!