BOON lakóhelyem

2011.12.06. 10:52

Ablakpárkányok, könyöklők a gyártótól: www.ParkanyGyar.hu !

<a rel="nofollow" href="http://parkanygyar.hu/" target="_blank"><span>Ablakpárkányok kis- és nagykereskedelme</span></a>&nbsp; , gyártói garancia, ingyenes szállítás bárhová!

Ablakpárkányok kis- és nagykereskedelme  , gyártói garancia, ingyenes szállítás bárhová!

www.ParkanyGyar.hu  webáruházat azért hoztuk létre, hogy minőségi ablakpárkányainkat  népszerűsítsük a magyar és a környező országok felhasználói körében.

Ablakpárkányainkat a következő kategóriákba lehet sorolni:

  • Univerzális fehér műanyag ablakpárkány

  • Univerzális színes ablakpárkány

  • Finesa műanyag ablakpárkány

  • Lindab lemezből készült ablakpárkány

  • Kellékek ablakkönyöklők felszereléséhez

  • Ablakpárkányaink az egyik legjobb ár/érték arányt képviselik, amelyekre cégünk garanciát is biztosít! Weboldalunkon keresztül rendelhetnek párkányainkból az egyéni megrendelők, de szívesen adunk egyedi árajánlatot viszonteladóknak, kivitelezőknek, az esetleges hosszabb távú együttműködés reményében!

    Termékeinkre árgaranciát vállalunk, amely azt jelenti, hogy ha máshol olcsóbban látta, akkor még azon felül 5% kedvezménnyel olcsóbban biztosítjuk Önnek!

    Természetesen vállaljuk ablakpárkányaink helyszínre történő kiszállítását, amely 25.000 Ft rendelési összeg felett INGYENES!

           

    Párkányok gyártása, forgalmazása, nagykereskedelme! Termékek raktárról is!

    Nekünk fontos, hogy Ön elégedett legyen, és visszatérő vásárlóként üdvözölhessük; ezért törekszünk az állandó minőség mellett a szolgáltatás és a kiszállítás színvonalának megtartására is.

    Cégünk négy főbb irányt képvisel: Minőség, Határidő, Szolgáltatás, Ár.

    Bővebben olvashat termékeinkről, ha  a lenti linkre kattint:

           

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!