Szponzorált tartalom

2020.09.22. 13:52

Ennél könnyebb sosem volt új bútort venni

Az online vásárlás iránt egyre növekvő igény a bútor és dekor szegmenst is kétségkívül elérte.

Forrás: Shutterstock.com

Egyre több nagy üzlet nyit az e-kereskedelmi lehetőségek felé és számos kisebb – akár egy emberes – webshop is nyílt ebben a szegmensben az elmúlt évek alatt. A Biano.hu pedig segít abban, hogy a hatalmas kínálatból könnyedén megtaláljuk, amit keresünk anélkül, hogy órákat kellene böngészéssel tölteni.

A csehországi cég alig pár hete van jelen Magyarországon, de már így is közel 70 lakberendezési üzlet ajánlata között kereshetünk rajta néhány kattintással. Mindez nem csoda, hiszen öt másik országban – Csehország, Szlovákia, Románia, Hollandia, valamint Brazília – már bizonyított, ahol havonta több tízezer vásárlónak segít megtalálni álmai bútorát.

Az oldalra látogatva egyszerű design fogadja a felhasználót, felugró reklám ablakok, vagy rejtett tartalom nélkül. A keresővel kulcsszavak alapján kezdhetünk neki a bútor vadászatnak, de megnézhetjük szobánként, vagy funkciónként a kínált termékeket. Ezt követően az összetett szűrővel tovább pontosíthatjuk a megjelenő termékek típusát, majd különböző feltételek megadásával- mint dizájn, anyag, szín, méret vagy ár – szűkíthetjük a kínált elemek listáját. Ha pedig megvan álmaink bútora egy kattintással az eladó felületére kerülhetünk, ahol befejezhető a vásárlás.

Vizuális keresés

Mindez még ennél is lehet egyszerűbb, hiszen Európában elsőként kép alapján is megtalálhatjuk álmaink bútorát. Ha egy baráti összejövetelen el sem tudtunk mozdulni a kanapéról, mert az olyan kényelmes volt, elég egy kép és az alapján megtalálja a Biano mesterséges inteligenciája, az ahhoz hasonló ajánlatokat, hogy otthon is élvezhessük ugyanazt a komfortot.

A portál további előnyeiről a cég magyarországi régiós vezetője Sebők Álmos számolt be bővebben. “Célunk, hogy inspiráljuk az oldalunkra látogatókat és a gyönyörű otthon élményét, ahová jó hazamenni mindenkinek elérhetővé tegyük. Az online világban manapság a legfontosabb az egyszerű kezelhetőség és átláthatóság. Ezek elvén működik a Biano is ami nem csak felhasználóiknak teszi könnyűvé megtalálni azt, amit keresnek, de csúcskategóriás IT megoldásainkkal és transzparens működésünkkel a partnereinkkel való közös munkát is gördülékenyebbé tesszük. Ezen felül igyekszünk a lakberendezés teljes spektrumát lefedni, a nagybútoroktól kezdve a dekoráción át a konyhai apróságokig. Ehhez arra is szüksége van, hogy felkeressük a hazai kisvállalkozásokat is, hogy a sokszor különleges kínálatukkal bővíthessük palettánkat.”

Ha vagy épp most költözött új otthonába vagy csak feldobná az valami újjal üres falakat akkor a Biano lesz a legjobb partnere.

 

(PR cikk)

Címkék#pr cikk

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!