BOON - Sport - NB III.

2016.02.20. 21:30

Labdarúgó NB III - „Ebből lehet erőt meríteni a jövőre nézve”

Miskolc - A labdarúgó NB III Keleti csoportjának 19. fordulóban négy megyei csapatunk lépett pályára szombaton.

Miskolc - A labdarúgó NB III Keleti csoportjának 19. fordulóban négy megyei csapatunk lépett pályára szombaton.

Termálfürdő FC Tiszaújváros – Kazincbarcikai SC 0-0

Tiszaújváros, műfű, 250 néző. V.: Sándor.

Tiszaújváros: Tóth Cs. - Horváth (Holecz), Hajdu, Fodor, Molnár L., Kovács P., Bussy (Potyka), Kerekes, Hussein, Katona (Varga Z.), Angyal. Edző: Bocsi Zoltán.

Kazincbarcika: Szabó (Varga B.) - Czető, Privigyei, Hutter, Nagy P., Dobos, Irhás (Faggyas), Illés R., Farkas, Lukács R., Lipusz (Barzsó). Edző: Vincze Richárd, Komlósi Ádám.

Jók: az egész csapat, ill. Illés R., Lukács R., Faggyas.

Bocsi Zoltán: - Végre látszott a játékosaimon, hogy fejben és akaratban is itt voltak a mérkőzésen és mindent megtettek a siker érdekében. Ebből lehet erőt meríteni a jövőre nézve. Sok sikert kívánok a Barcikának a feljutásért vívott harcban.

Vincze Richárd: - Jó iramú és kemény mérkőzésen csak a gól hiányzott a játékunkból, de a jövő héten lehet javítani. Gratulálok a játékosaimnak és a további sok sikert a tiszaújvárosi sportbarátainknak.


Somos SE – Cigánd SE 2-1 (0-0)

Salgótarján, 350 néző. V.: Jakab.

Somos SE: Horváth - Debreceni, Híves, Kerényi (Sárközi), Szekér, Dóczi, Romhányi, Kiprich, Albert, Csóka, Novák (Kalácska). Edző: Kovács László.

Cigánd: Sánta - Kinczel (Jóni), Fekete, Albert, Sipos, Burics (Katona), Ur, Barcsay, Kis, Roszel, Popescu (Németh). Edző: Fogarasi Zoltán.

G.: Albert, Csóka, ill. Roszel.

Jók: az egész csapat, ill. Barcsay.

Kovács László: - Úgy gondolom a Nyíregyháza után az NB III egyik legerősebb csapatával játszottunk, szerintem erősebbek, mint a Cegléd. A kezdeti megilletődöttség után a második félidőben átvettük a játék irányítását, kiegyenlítettünk és meg tudtuk szerezni a győztes gólt is. Összességében, úgy gondolom, megérdemelten nyertük meg a mérkőzést.

Fogarasi Zoltán: - Hetven percig azt történt a pályán, amit mi akartunk, végig a kezünkben volt a győzelem, két egyéni hiba pecsételte meg a sorsunkat. Úgy érzem, itt hagytunk három pontot, mert a mérkőzés összképe alapján magasan nekünk állt ez a meccs. De hát ilyen a foci, ezt a sportot gólra játsszák, ebből a Somos többet rúgott, úgyhogy gratulálok nekik.


Putnok FC – Rákospalotai EAC 2-3 (0-1)

Múcsony, műfű, 200 néző. V.: Györki.

Putnok: Botló - Nyisalovits, Nagy Cs. (Szemere N.), Fehér, Süttő, Zimányi A., Tóth Sz. (Sápi), Zimányi Á., Madarász, Lázi (Láposi), Bene. Edző: Koszta Péter.

REAC: Ordasi - Balázs, Kollár, Nagy G., Pfister, Kasza, Lászka, Pálmai (Papp Gy.), Lőrincz (Illés), Czimmermann (Lutz), Csiszár. Edző: Dinka Balázs.

G.: Bene, Zimányi Á. (11-esből), ill. Pálmai, Lőrincz, Balázs. Jók: Zimányi Á., Bene, ill. Kollár, Nagy G., Kasza, Lászka.

Koszta Péter: - A védelem összehozta a REAC-nak a győzelmet.

Dinka Balázs: - Jó iramú mérkőzés volt, két azonos képességű csapat találkozott, a jobb helyzetkihasználásunk döntött.


Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!