BOON - Sport - NB III.

2016.05.29. 21:09

„Amit márciusban vállaltunk, azt teljesítettük”

Miskolc - A labdarúgó NB III Keleti csoportjának 33. fordulóját vasárnap játszottak le.

Miskolc - A labdarúgó NB III Keleti csoportjának 33. fordulóját vasárnap játszottak le.

Újpest FC tartalék – Tállya KSE 1-1 (1-0)

Budapest, 200 néző. V.: Szommer.

Újpest tartalék: Keserű - Szűcs, Knap, Fék, Tóth T., Tóth J., Makrai, Gögitz, Tóth R. (Molnár S.), Sándli (Drávucz), Sallay. Edző: Szabó György.

Tállya: Hegedűs – Tóth Sz., Németh D., Paranai, Molnár Zs., Mihálszki N. (Orosz), Németh B., Tóth A., Zsarnai (Mihálszki Cs.), Horváth, Tóth T. (Tóth M.). Edző: Pachinger János.

G.: Sallay, ill. Tóth Sz. Jók: Fék, Makrai, Szűcs, Sallay, ill. Molnár Zs., Tóth Sz., Tóth A.

Szabó György: – Több fiatallal felállva játszottunk akik helytálltak.

Pachinger János: – Alacsony színvonalú mérkőzésen vagyunk túl, az érződött, hogy már meg van a bennmaradás. Ettől függetlenül gratulálok a csapatnak a pontszerzéshez.


Somos SE – Putnok FC 1-3 (1-1)

Salgótarján, 200 néző. V.: Horváth.

Somos SE: Horváth G. - Nagy R., Adorján, Tarlósi (Csala), Kiprich (Abu), Dóczi, Köböl, Szilágyi, Albert, Kerényi, Olasz. Edző: Bari Ernő.

Putnok: Botló – Molnár, Belényesi, Nyisalovits, Süttő (Kazvinszki), Fehér, Fábián (Nagy Cs.), Tóth, Szemere (Sápi), Marcinaskó, Kovács. Edző: Koszta Péter.

G.: Kiprich (11-esből), ill. Fábián, Tóth, Nagy Cs. Jók: Horváth G., Albert, Olasz, ill. Süttő, Fehér, Fábián, Tóth.

Bari Ernő: – Sajnos nem jó állapotban vagyunk a végére elfogytunk. A mérkőzésen küzdöttünk, hajtottunk de ez kevésnek bizonyult. Gratulálok a Putnok győzelméhez.

Koszta Péter: – Nagyon sok helyzetet kidolgoztunk de a hazai kapus kifogott rajtunk így csak a mérkőzés végén tudtuk megszerezni a győzelmet.


Cigánd SE – Felsőtárkány SC 4-0 (2-0)

Cigánd, 300 néző. V.: Lovas.

Cigánd: Bákonyi – Kovács, Raducu, Albert, Varga, Burics, Barcsay (Katona), Jóni (Oláh), Baksa, Roszel, Popescu (Németh). Edző: Fogarasi Zoltán.

Felsőtárkány: Tajti - Bocsi, Pataki, Balogh, Engel, Orlóczki (Zsély), Kollár, Kalász (Soltész), Viscsák, Kálmán (Árvai), Karacs. Szakosztályvezető: Hegyi Sándor.

G.: Roszel (2), Popescu, Németh. Jók: az egész csapat, ill. Bocsi, Engel, Kalász.

Fogarasi Zoltán: – Meggyőző és időnként látványos játékkal végre ismét nagyarányú győzelmet arattunk és így szépen búcsúztunk a hazai pályától és a közönségünktől. De ami a legfontosabb, hogy eloszlattunk minden kételyt. Gratulálok az egész csapatnak.

Hegyi Sándor: – Megérdemelten nyert a hazai csapat, jól játszottak mi sajnos ennyire vagyunk képesek. Gratulálok a Cigándnak az NB II-be való jutáshoz.


Rákospalotai EAC – Termálfürdő FC Tiszaújváros 1-1 (0-0)

Budapest, 400 néző. V.: Kovács.

REAC: Ordasi – Kollár, Balázs, Nagy, Dinka, Kasza, Lászka, Kiss, Lucz (Pásztor), Pálmai, Csiszár. Edző: Dinka Balázs.

Tiszaújváros: Tóth – Fodor, Hajdu, Angyal, Kerekes, Kovács Sz. (Katona), Kovács P., Hussein, Molnár F. (Potyka), Molnár L. (Bussy), Horváth. Edző: Antal István.

G.: Pásztor, ill. Angyal. Jók: Pásztor, Nagy, ill. az egész csapat.

Dinka Balázs: – Ki-ki mérkőzést játszottunk amelyen nyerni szerettünk volna de három alapemberünk hiányát nem bírtuk el.

Antal István: – A héten azt gyakoroltuk edzésen, hogy hátulsó pár előre fuss. A fiúk a mai meccsen maximálisan megoldották a taktikát. Köszönöm mindenkinek a munkát, amit márciusban vállaltunk azt teljesítettük.


Kazincbarcikai SC – Nyíregyháza SFC 0-1 (0-1)

Kazincbarcika, 400 néző. V.: Böcskei.

Kazincbarcika: Varga B. – Szemere, Czető, Lakatos (Privigyei), Nagy P., Irhás, Dobos, Illés, Lipusz (Menougong), Farkas J., Lukács R. (Faggyas). Edző: Vincze Richárd, Komlósi Ádám.

Nyíregyháza: Perger - Szokol, Rubus, Rakovic, Farkas, Abdouraman, Szalai (Ramos), Zofcak, Rezes (Kapacina), Kostic, Pölöskey (Pálinkás). Edző: Mátyus János.

G.: Rezes. Jók: Varga B., Dobos, ill. Rakovic, Kostic, Rezes, Farkas.

Vincze Richárd: – Az első félidőben nagy nyomás alatt tartott minket az ellenfél, de mégis a mi óriási hibánkból értek el gólt. A második játékrészben pedig több hittel akár elcsenhettünk volna megint egy pontot a Nyíregyházától, akiknek gratulálok a bajnoki címéhez.

Mátyus János: – Ezen a meccsen nem játszottunk olyan jól, de ismét győztünk amihez gratulálok a csapatnak és gratulálok a hazaiaknak is, hiszen remek-ül helytálltak.


Diósgyőri VTK tartalék – Jászberényi FC 1-2 (1-2)

Diósgyőr, 100 néző. V.: Sándor.

DVTK tartalék: Egyed – Bodnár (Kádas), Csicsvári, Mahalek, Lőrincz, Szabó, Kövér, Icsó (Germán), Oláh, Balogh (Timkó), Boros. Edző: Sütő Szilárd.

Jászberény: Menczeles - Sorecz, Tisza, Mile, Páles, Ludasi (Ludasi), Nyicsenko (Kovács), Lukács, Litkei (Ponczók), Ulvicki, Kis. Edző: Gelei Károly.

G.: Kövér, ill. Lukács, Tisza. Jók: Szabó, Kövér, ill. Sorecz, Tisza, Mile, Lukács, Ulvicki.

Sütő Szilárd: – Megérdemelten nyert a Jászberény gratulálok nekik. Sajnos a múlt heti játékunkat nem tudtuk megismételni, de úgy mint a múlt héten a győzelem után ez most is az én csapatom.

Gelei Károly: - Rúgtunk két gólt és két kapufát megérdemelten nyertünk egy kicsit paprikás hangulatú meccsen. Remélem ez még jobb lesz, ez csak a kezdet.


Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!