Hajdú-Bihar

2013.02.25. 10:19

Hibás térkövezés és csatornaszem kivitelezés

Debrecen - A debreceni belvárosban, illetve az azon kívül eső városrészekben is több helyen találkozhatunk egyenetlen, megsüllyedt térkövezéssel vagy olyan csatornalefolyóval, amely mellett áll a víz.

Debrecen - A debreceni belvárosban, illetve az azon kívül eső városrészekben is több helyen találkozhatunk egyenetlen, megsüllyedt térkövezéssel vagy olyan csatornalefolyóval, amely mellett áll a víz. Ilyen előfordulhat, ám az már szemet szúr, ha ezt egy frissen befejezett beruházásnál tapasztalja az adófizető polgár. Márpedig erre is több példa van, melyeket néhány hete a Napló levelező rovatában, az Agorában is többen megemlítettek.

Leginkább a nemrégen elkészült Hatvan utcai kerékpárút Segner téri és belvárosi részén megfigyelhető hibákra hívták fel a figyelmet, de lehetne még sorolni a többi helyszínt is. Felvetődik a kérdés: milyen következményekkel jár az ilyen kivitelezés, ki és mikor javítja ki a hibákat, hiszen ezek a beruházások általában önkormányzati megrendelések, így az adófizetők pénzéből készülnek.

Ezekre kérünk választ a polgármesteri hivatalból.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!