Téli síktalanítás Hajdúböszörményben

<p>Hajdúböszörmény - A tél beköszöntével a korábbi évek gyakorlatának megfelelően a város közterületeinek téli üzemeltetési munkálatait megkezdtük.</p>

A városban jelenleg zajló beruházásokat az időjárási körülmények alakulása szerint még végezzük, de párhuzamosan felkészültünk a síktalanítási feladatok és rendkívüli hóhelyzet kezelésére.

A város főbb gyűjtőútjainak gépi síktalanítási munkálatait a Városgazdálkodási Kft. végzi, illetve az állami utakon a Magyar Közút NZrt. munkagépei fognak dolgozni. A kisebb utcákban rendkívüli mértékű hóesés esetén, a Városgazdálkodási Kft. munkagépei az ütemezett és szerződött munkák befejeztével tudnak csak felvonulni fontossági sorrendben, ezért kérjük szíves türelmüket ezen utcák lakóitól.

Az Önkormányzati tulajdonú ingatlanok előtti járdák síktalanítását közfoglalkoztatottakkal kívánjuk megoldani. A Városüzemeltetési Intézmény rendkívüli havazás esetén 100 – szociális segélyen lévő – embert tud azonnal munkába állítani, minél gyorsabb felvonulást biztosítva ezekre a területekre.

A magántulajdonú ingatlanok előtti járdán az ingatlan tulajdonosának kötelessége a hóeltakarítási és síktalanítási munkálatok végzése, amelyet a Közterület-felügyelők folyamatosan ellenőriznek. Kérjük Önöket, hogy amennyiben betonjárda van az ingatlanjuk előtt, úgy annak sózását mellőzzék.

Ha a síktalanítással kapcsolatos információkra van szükségük, a Városüzemeltetési Osztály, az 563-212-es telefonszámon készséggel áll rendelkezésükre.
- Városüzemeltetési Osztály -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!