Bulvár-celeb

2024.07.05. 11:00

Hoppá! Interneten keres társat a szívtipró magyar színész?

A Doktor Balaton sztárját a Tinderen fedezte fel egy szemfüles rajongója.

MW

A TV2 sztárjának mindig sikere volt a hölgyeknél

Forrás: TV2

Mészáros András az egyik legnépszerűbb színész hazánkban, a nézők a 200 első randi, vagy a TV2-n látható Doktor Balaton című sorozatokból ismerhetik őt. Az utóbbinak Mészáros játszotta a főszerepét, igen nagy sikerrel.

A jóképű 42 éves színész nem sokat árul el a magánéletéről, azt azonba korábban a Borsnak elmesélte, hogy egyes rajongók igencsak messze merészkednek, és intim fotókkal bombázzák.

A neten keresgélne?

Úgy tűnik azonban, hogy népszerűsége ellenére Mészáros András mostanában nem találja a szerelmet. Erre vall az a fotó, amit a Bors egyik olvasója küldött el a szerkesztőségbe. A képen a színész látható az egyik legnépszerűbb társkereső applikáción, a Tinderen. Az adatlap szerint András komoly kapcsolatot keres, de nyitottan áll a vele megismerkedni vágyó hölgyekhez.

Fotó: Olvasói / Forrás: Bors

Természetesen nincs kizárva, hogy nem is ő regisztrált a népszerű társkeresőre, hanem valaki Mészáros Andrásnak adja ki magát. Nem ő lenne ugyanis az első híresség, akivel ilyen visszaélés történt - veti fel cikkében a Bors.

 


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!