nem tudni, folytatja-e

2020.11.30. 08:33

„Megittam mindent, ami az asztalon volt”: baleset érte a Viszkist a nagy mulatozás közben

Még össze sem költözött a Farm VIP nyolcfős csapata, hétfőn máris részt kell venniük az első közös Farm-gyűlésükön, ahol ismét távozik valaki. Így nem csoda, ha előtte felöntöttek a garatra.

Forrás: TV2 / Oláh Ákos

Ma este elérkezik az összeköltözés ideje, a pi­ros és a sárga csapatból lila lesz. Ám pihenésként elsőként egy szüreti mulatság várja a to­vábbjutott nyolc játékost. Demcsák Zsuzsa és Gáspár Zsolti is csatlakoznak a bulihoz, a gaz­da zenészekkel is meglepi a csa­patot – írja a Bors.

A nézők is láthatják, hogy men­­nyire felszabadult a csapat, de leginkább Ambrus Attila mu­tatja meg a mulatós énjét.

Nagyon szeretem a zenét, ez minden bulinak az alapja, és Zsolti gondoskodott nekünk a Farmon a zenekarról és a jó hangulatról. Nagyon rosszul ébredtem az első este után.

„Megittam mindent, ami az asztalon volt, nagyon szégyellem magam, sajnos gyarló ember vagyok. Az a típus, aki nem tud félig mulatni, félig meghalni, vagy valamit félig elkészíteni. Ha valamit csinálok, azt teljes erőbedobással teszem, így a szüreti mulatságon is lefőttem kicsit”

– mesélte a Viszkis, aki csak másnap reggel vette észre, hogy a buliban az ujját törte.

Fotó: TV2 / Oláh Ákos

Sérülése miatt ki is vitték a Farmról, hogy megröntgenezzék, de az még titok, mennyire súlyos a sérülése, tudja-e folytatni a játékot.

Erről a Bors sem kérdezhette a Farm VIP versenyzőjét, azt viszont elárulta Attila, hogy a börtönben töltött 17 év alatt mennyire hiányzott számára az alkohol.

„A börtönben nem volt hi­ány­érzetem. Úgy gondolom, hogy minden fejben dől el, és mindig az adott körülményekhez alkalmazkodunk.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában