készülődés

2020.11.28. 07:20

Különleges adventi naptárral lepi meg közönségét Szarka Tamás

Mivel az idei évben nem tudott közönségével személyesen találkozni a karácsonyi koncerteken, ezért a virtuális térben készített adventi naptárt.

Budapest, 2019. március 24. Szarka Tamás a Ghymes együttes koncertjén a Budapest Kongresszusi Központban 2019. március 24-én. MTI/Mohai Balázs

Forrás: MTI

Fotó: Mohai Balázs

Advent a várakozás, a készülődés, az öröm és a szeretet boldogságos pillanatait hordozza magában. Ezt az örömet és szeretetet nyújtja Szarka Tamás dalaival, novelláival.

„Az idei karácsonyunk olyan lesz, amilyen még nem volt soha, és talán nem is lesz soha. Adventi naptáram született, ami nem megfogható, mert most a képzeletben a világ hálóján él, de hallgatható, olvasható, mint a dalaim, novelláim, verseim, amik egy-egy ablakában megbújnak – ajándékok a többi ajándék mellé, percnyi ünnepek a nagy ünnep mellé, hiszen kis örömökből van a nagy karácsony” – fogalmazott a zenész-énekes.

„A maroknyi csapat, aki készítette, velem együtt úgy izgul, mint minden ajándékozó, aki a szeme sarkából lesi szerettei örömét, mert a Szeretteim vagytok, akik kinyitjátok” – tette hozzá Szarka Tamás, áldott adventet kívánva.

Az énekes Youtube csatornáján és közösségi oldalán is megtekinthetők lesznek az előadások.

Borítókép: Szarka Tamás

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában