Buliajánló

2020.03.05. 19:00

Kezdődnek a „micsoda bulik” napjai

Újra itt a hétvége, mutatjuk, hol töltődhetsz fel egy kis mulatozással!

Forrás: ÉM

Március 5., csütörtök

22.00 Star Wars Party a miskolci Rockwell Klubban

Korhatár: 18+. Face and Dress control.

Sötét urak, jedik, csütörtök este eljött a ti időtök. Star Wars Party a Rockwell Klubban. Minden belépő mellé ajándék fénykard. Az erő legyen veletek!

Március 6., péntek

19.30 Killer Surprise ingyenes koncert a miskolci Collinsban

Vendégzenekar a Hatás Alatt.

A jelenlegi KS 2008 nyarán született meg, igazából innen számítjuk a Killer Surprise-t. 2009 áprilisában elkészült egy kislemez, amely a Nibiru nevet viseli. Dallamos gitár-, vokáltémák, feszes tempók uralják a terepet, és amennyire csak lehet, az egyediségre való törekvés a cél, valamint minél több koncert lebonyolítása teljes energiával.

20.00 Alvin és a Mókusok-koncert a mezőkövesdi Boomerang Biliárdszalonban

20.00 kapunyitás 20.30 Bad Habit 21.30 Alvin és a Mókusok.

Alvin és a Mókusok

A banda története közel 25 éve kezdődött, 1993-ban alakult Nyíregyházán, egyszerű garázszenekarként. Az évek során kétségtelenül Magyarország legnépszerűbb punk-rock zenekarává küzdötte fel magát. Az eredeti felállásból Pásztor István (Alvin) énekes/gitáros jelenleg is a csapat frontembere. Alvinékat elsősorban a dalok szövege tette népszerűvé, amely az énekes életfelfogása alapján nagy változáson ment keresztül az évek folyamán. Egy dologban nem változik: szókimondó, őszinte és kompromisszummentes. A fejlődés a zenei stíluson is megfigyelhető. A nyers punktól kezdve a ska punk vonalon és a zúzósabb metálos hangzáson át a lírai dallamokig találunk zenei csemegét a repertoárból. Csoma Viki basszusgitáros nélkül ma már elképzelhetetlen az „Alvin-hangzás”.

22.00 Groove 03 – Miskolc Calling a Rockwell Klubban

Line up: Wasabi, DJ WildBunny, Pötty, Squell, NewC.

Harmadik felvonásához érkezett a Groove. Mindig szeretnének valami tematikát belecsempészni az estébe, nem lesz ez másképp most sem. Most a dallamosabb, melodikusabb világba repülünk, a prog és tech house fellegei fölé. A hazai line-up gondoskodni fog arról, hogy szárnyalásban ne legyen hiány. Igazán finom kis este várható…

22.00 Neon Party a miskolci Block Bistróban

Egy fényben tündöklő éjszaka két exkluzív sztárvendéggel: Opitz Barbi és Szecsei apátok.

Szecsei Attila 1994 óta dolgozik a lemezlovasszakmában. Több kisebb-nagyobb klub, illetve partisorozat rezidenseként és tulajdonosaként Budapest és az ország legtöbb szórakozóhelyén megfordult. Az utóbbi években produceri tevékenységei következtében több dal, remix, bootleg is fűződik a nevéhez. 2017-ben és 2018-ban is a Ballantine’s Music Awards Az év DJ-je címet tudhatja magáénak. A rá jellemző energikus szettjeivel jelenleg nemcsak hazánkban, hanem a környező országokban is rendszeresen foglalkoztatott fellépő.

Március 7., szombat

20.00 Európa Kiadó-koncert a miskolci Helynekemben

A koncert után Video Disco hajnalig.

Az Európa Kiadó, a hazai pop-rock történet egyik legmeghatározóbb zenekara, az idők során újra és újra úgy tudott megújulni, hogy közben sosem vált mainstreamformációvá. Egyéni stílusukat és működésük független szellemiségét fennállásuk óta következetesen megőrizve írják és adják elő dalaikat, amelyek közül ma már sok klasszikusnak számít. Bár az Európa Kiadónak 1981-es megalakulása óta több olyan periódusa is volt, amikor különböző okokból felfüggesztette tevékenységét, ahogy Menyhárt Jenő fogalmaz, az együttes időnként „hibernálva volt”, most azonban nagyon is élő, olyannyira, hogy új és régi dalok egyaránt elhangzanak majd a fellépésen.

20.00 Hölgyek éjszakája a Collinsban

Ez az este a hölgyeké a klubban, ingyenes a belépés.

Kedvenc meglepi DJ-tek is nektek zenél majd, csak mai slágerek vagy retró is lesz, nem tudjuk előre, a hangulat szövi majd át az estét.

22.00 Nőnap Young G a miskolci Rockwell Klubban

Az ország legcsibészebb előadója újra a Rockwell Klub színpadán.

Young G

Rácz Béla (Young G) 10 éves volt, amikor elment az első tehetségkutatójára, amit sorra követett a többi is. A legtöbbször táncversenyeken jelent meg két legjobb barátjával, ahol egész jó eredményeket sikerült elérniük. Béci mindig is imádta a hírnevet, ezért amikor barátai már felhagytak a tánccal, ő akkor is folytatta tovább. Németh Tivadarral, aki egyébként az egyik legjobb barátja volt, nemsokára meg is írták első kettő dalukat, azonban ezeket sajnos nem publikálták. Ezek után is tovább írogattak, de ezeket a dalokat már senkinek sem mutatták meg. Béci miután otthagyta az első tánciskolát, az ismerősei által nyitott JamLand hiphopiskola óráira járt, majd táncot kezdett oktatni. Ebben az időben alakították meg első zenekarukat, amely az Outlaw Style Crew néven lett ismert. Remek kis dalokat írtak. Az összes dal a világ fájdalmas igazságát tartalmazta. Első saját videóklipjük a Tudod, hogy neked mi a jó címet viselhette. Ezt Daczi Zsoltnál vehették fel. A szám a fiúk szerencséjére hamar a fiatalok kedvelt zenéje lett.

(A borítóképen: az Európa Kiadó zenekar)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!