Celebhír

2024.07.20. 09:00

Rubint Réka üzent a sztárboxban résztvevő Larának

Schobert Lara hamarosan a Sztárbox versenyzőjeként lép majd ringbe.

Kubik Ákos

Rubint Rélka drukkol a lányának

Fotó: MW

Schobert Lara közösségi oldalán számolt be a bokszversennyel kapcsolatos gondolatairól. Mint írja, 

sokáig egy páncél mögé bújva szemlélte azt az előítéletekkel teli világot, amiben felnőtt, és amiben a szülei állják a sarat nap mint nap

– fogalmazott posztjában a húszéves edző, akinek szavaira nemrég az édesanyja, Rubint Réka is az Instagramon reflektált. 

„Olvasom a sorait és potyognak a könnyeim. Rettenetesen nehéz időszak áll a háta mögött…amit rengeteg árulás, csalódás és előítélet övezett! De ahelyett, hogy feladta volna, talpra állt és bár kezeit a méltatlan támadások elleni védekezésre emelte, mégis csillogó szemekkel mondott igent a Sztárbox felkérésére. Kesztyűt húzott és óriási szorgalommal, alázattal elkezdte a felkészülést! Hajrá Kicsi lány! Egyetlen egy ellenfeled van, aki a tükör előtt állva visszatekint rád: Önmagad! Győzd le! Sikerülni fog! Rengetegen szeretünk és mindig, mindenben melletted állunk!” – üzente lányának Rubint Réka, jó felkészülést kívánva a többi versenyzőnek.

A bokszverseny tavalyi évadában Schobert Lara öccse, ifj. Schobert Norbert is ringbe szállt, Istenes Bence volt az ellenfele, aki végül egyhangú pontozással győzött - jelent meg a 24.hu olalán.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában