Romantikus percek

2024.07.10. 17:00

Szerelmes levelet kapott Rubint Réka

Elolvadtunk a soroktól, jó olvasni, hogyan udvarol feleségének Schobert Norbi.

Rubint Réka és Schobert Norbi

Fotó: MW

„Drága Szerelmem! Sosem felejtem el az óvodáskori történeted, amit elmeséltél. Elmentél a kis lendkerekes bicikliddel a pusztamonostori óvodába és elhagytad az egyik kis fülbevalód. Annyira elkeseredtél, hogy elmentél világgá… Az egész falu Téged keresett, de lebuktál, mert ki volt támasztva a kis kerékpárod Marika nénihez, ahol a vigaszt kerested❤️ Az én életem 23 éve teszed teljessé és azóta voltunk együtt több mint 36 országban. Végigcsináltunk több mint 150 Alakreform tábort. Törökországban hatodszor vagyunk. Egy dolgot kérek: Ha legközelebb elmész világgá, csak hagyj egy jelet, mert a mi világunk csak az “együtt” teszi nekem teljessé és a legboldogabbá…" – ezt a levelet kapta Rubint Réka férjétől, Schobert Norbitól. A szerelmes sorokat Instagram oldalán osztotta meg a kazincbarcikai születésű fitnesz edző.

Elolvadunk a soroktól.

Mint ahogy elolvadtak a rajongók is, akik olvasták az oldalon. Volt, aki megjegyezte, „Réka én nem ismerek még egy ilyen embert, mint Norbi. Aki tenyerén hordozza a családját". „Nagyon cukik vagytok. Még sok boldog évet együtt" – írta másikuk.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában