Új kihívás

2024.07.12. 17:00

Ringbe szál Veréb Tamás

Kihívásnak éli meg az új helyzetet az énekes.

Veréb Tamás

Forrás: facebook

Az egyre kigyúrtabb Veréb Tamás közösségi oldalán tette közzé nyilatkozatát, miszerint hamarosan ringbe szál a Sztárbox elnevezésű műsorban. Kihívásnak éli meg az új helyzetet, ami viszont rengeteg önfejlesztő tapasztalatot hozhat a számára. Gondolatait a következőképpen fogalmazza meg a miskolci színész, énekes, műsorvezető:

Azt mondják, bátraké a szerencse. Hoztam már meg bátor döntéseket életem során, de talán ez a legnagyobb mind közül. Minden egyes edzés egy újabb szembenézés önmagammal. Hálás vagyok a nehéz percekért, amiket a szorítóban átélek, elképesztően élvezem ezt az új helyzetet. A teremben nem számít mit és hogyan csináltam ezelőtt, mit értem el, vagy, hogy hogy hívnak.

Elárulja, mi mozgatja igazán

Majd kitérve a legfontosabb céljára, így folytatta:

A súlycsoportom egyik legkisebb súlyú versenyzőjeként nálam nagyobb, magasabb ellenfelekkel kell majd szembenéznem. Ez mozgat igazán. Mindig is szerettem nagy fába vágni a fejszém. Amit ígérek, hogy csak azt mutatom majd magamból a ringben is, ami valójában vagyok, képviselve azokat, akik valaha is úgy érezték: nem elég erősek, nem elég nagyok másokhoz képest. Amit kérek Tőletek, az az a szeretet, amivel végig kísértetek eddigi utam során, bármibe is vágtam bele. Köszönöm, hogy velem vagytok ebben is.

A népszerű sztárt a rajongók a következő szavakkal biztatták:

„Sok sikert! Az erő legyen Veled! A legkisebb súlycsoport, nem jelenti azt, hogy nem nyerhetsz.! Tudod kicsi a bors, de erős. A technika számít igazán. Hajrá!” - fogalmazott az egyik hozzászóló

„Tomika! Ha valami bajod lesz, én agyonverlek!

De hajrá, hajrá! Nagyon szorítok, csak ügyesen!

(Mondjuk nem fog meglepni, ha megnyered…”) -jegyezte meg viccesen egy rajongó

„Hajrá Tomi! Nagyon fontos, hogy bízz magadban és pozitívan állj hozzá! A többi úgy lesz, ahogy meg van írva..

Drukkolni fogok, mindent bele!!!” - írta a bejegyzéshez az egyik lelkes követő.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában