Kulisszák mögött

2024.09.14. 17:00

Pál Dénes olyat tesz, ami nagyon távol áll tőle

Az énekesnek jó néhány napra szüksége volt, hogy leülepedjen benne a Sztárban Sztár első adásának élménye.

Gárdonyi Edina

Egy egész stáb dolgozik a műsorban azon, hogy az előadott sztárok hasonmásai legyenek a versenyzők

Fotó: FB

Annyira jól éreztem magam! Kevés olyan műsor van mostanában, ami ennyire a zenéről (és a szórakoztatásról) szólna, nagy örömmel indultam neki, de nem gondoltam, hogy ennyire élvezni fogom újra

 – osztotta meg közösségi oldalán a sztár. Bejegyzésében arról is beszélt, hogy a műsor rengeteg ember háttérmunkájából áll össze kerek egésszé:

Az, hogy a végén milyen produkciót teszünk a színpadra, sok-sok ember munkájának az eredménye, a háttérben producertől szerkesztőasszisztensig, maszkmestertől fodrászig és stylistig dolgoznak azon, hogy a dalokat a lehető legjobban adhassuk elő a lehető legjobb maszkokban, sminkekben, jelmezekben – és akkor még nem beszéltem a hangszekcióról, a díszletről, a vizuális elemekről, a táncosokról, és az emberekről, akik ebben a hatalmas gépezetben értünk vannak, és azért, hogy ti, a közönség fantasztikus élményt kapjatok estéről estére.

Teljes átalakulás

Arról is vallott, hogy izgatottan készül a következő adásra, amelyben egy olyan átalakulása lesz, ami nagyon távol áll tőle:

Bevallom őszintén, egy ilyen produkció részesének lenni elég jó dolog, úgyhogy ezen a héten is mindent beleadok, hogy még többet hozzak ki magamból és a dalból, amit kaptam. Sok dicséretet kaptam, de a negatív kritikák is elértek, és ahogy mindig, profitálok belőlük, kiveszem azt, ami erősít. Olyan átalakulásra készülők, ami nagyon távol áll tőlem, de nagyon várom, hogy megmutathassam.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában