boon.hu video

2024.09.13. 17:02

Patrick Duffyt meghatottan várták a rajongók Miskolcon

Mindenki Bobbyja szeptember 13-án, pénteken délután három óra előtt megérkezett a Lepattanó című film magyarországi premierjére, a miskolci Művészetek Házába. Patrick Duffy széles mosollyal sétált be az épületbe párja társaságában és kedvesen fogadta a rajongók közeledéseit, fotózkodott és autogramokat osztott.

Galambos Eszter

Patrick Duffy amerikai színész a CineFest filmfesztiválon Fotó: Vajda János

A zuhogó eső ellenére sok érdeklődő összegyűlt, hogy legalább egy perc erejéig láthassák a világsztárt. Görgényi Emilné így idézte fel az ikonikus sorozatot, amelyben Patrick Duffy az egyik főszerepet játszotta:

„Arra még jól emlékszem, hogy a Dallas című filmsorozatban szerepelt, ahol egy amerikai világot láthattunk, betekinthettünk az életükbe, a családjaik működésébe és az életmódjukba is. Az amerikaiak életét akkor még nem ismerhettük, amikor Magyarországon először vetítették a filmet. Az én kedvenc karakterem Pamela volt, mert egy határozott, de szimpatikus nő benyomását keltette. A ő férje Bobby pedig egy nagyon jó ember és valószínűsítem, hogy a színész, aki játssza a karaktert, ő is az. A férjemmel együtt néztük és egy részt sem hagytunk kis soha. Arra emlékszem, hogy ha nem voltunk otthon, akkor videóra felvettem és másnap visszanéztük, hogy ki ne maradjunk valami részletből.” 

Hasonló élményekkel emlékszik vissza Herke Lászlóné is a sorozatra. Az ő véleménye is az, hogy Bobby és Pamela a legszimpatikusabb karaktereket jelenítették meg a filmsorozatban. Jockey volt a rosszfiú, de testvére, Bobby és a családja, anyja és az apja nagyon szerethető személyiségek voltak. Nagyon jó sorozatnak tartotta és ezért igyekeztek minden részt követni.

Dabasról jött, hogy Bobbyt láthassa

A 28 éves Fruzsina fiatal kora ellenére óriási Dallas rajongó, olyannyira, hogy egészen Dabasról jött, hogy láthassa őt. Édesanyja kísérte el, aki gimnazista korában megismertette a sorozattal. Akkor már nem ment a televízióban, de bizonyos csatornákon folyamatosan nyomon lehetett követni az ismétléseket. Bobby karaktere volt az egyik nagy kedvence. Az összes részt látta és az újakat is, amiket már a fiatal generációval forgattak.

„A kedvenc jelenetem az a rész volt, amikor a medencében verekedtek. Cliff rányomult Samanthára, ez Jockeynak nem tetszett és összeverekedtek. Bobby pedig ment és jófiúként megmentette a helyzetet” – tette hozzá a fiatal rajongó, aki az új magyar filmjét is nagyon várja és a biztonság kedvéért a 15.45-ösre és a 18 órásra is vett jegyet.

Bobby a Dallasból egy legenda

Adamik Renáta és Kassai Tamás együtt érkeztek a vetítésre és nagyon boldog mosollyal álltak a Művészetek Háza előterében, mert sikerül autogramot szerezniük a művésztől.

Még most is libabőrös a kezem. Gyerekkoromban néztem a Dallast, szüleimmel és nagymamámmal. Minden pénteken ez egy közös családi program volt. Bobby a Dallasból, egy legenda és most számomra egy álom valóra vált. Utolsó pillanatban odaugrottam, kértem tőle egy autogramot és nagyon készségesen adott nekem” - mondta meghatottan Renáta.

Kassai Tamás családjánál is heti rendszerességű program volt a filmnézés, de a gyerekeknek aludni kellett menni ilyenkor. Amikor tinédzser lett, mentek az ismétlések és ekkor nagyon sok részt megnézett. A sorozatban egyértelműen Bobby volt a szimpatikus figura, a szépfiú, aki minden nő álma volt, aki sikeres és vonzó. Az új filmre már időben megvették a jegyet és alig várták, hogy elkezdődjön a vetítés.

A Lepattanó című magyar filmet még a mai napon megtekinthetik az érdeklődők 18 órától a Pressburger-teremben olyan fantasztikus színészekkel, mint Mucsi Zoltán, Scherer Péter, Petrik Andrea, Elek Ferenc, Patrick Duffy, Gáspár Sándor, Györgyi Anna és Nagy Mari.

 

Videós tartalmaink továbbra is megtalálhatóak a YouTube csatornánkon

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában