Celebhír

2024.09.12. 17:00

Schóbert Lara hosszú utat tett meg a győzelemig

Elképesztő győzelmet aratott Schóbert Lara Pap Dorcival szembe a Sztárboxban. Igen, hosszú ó-val, ahogyan a műsorban elmondta, így használja hivatalosan a nevét.

Gárdonyi Edina

Levonta a következtetéseket a sztárszülők gyermeke

Fotó: MW

Schóbert Lara az Instagramon osztotta meg, hogy milyen érzelmi hullámvasúton ment keresztül a Sztárbox felkészülése alatt. Lara vallott arról, hogy a fizikai kihívások mellett önmagával is szembe kellett néznie:

Rengeteg mindenen mentem keresztül az életem során, amiből azt gondoltam, sosem állok fel. Pontosan ilyen volt a felkészülésem kezdete, amikor elvesztettem a hitem és fel akartam hagyni ezzel az egésszel.

A mélypontról bevallása szerint a boksz segítette ki:

Hiszek abban, hogy az élet azért vesz el tőlünk dolgokat, hogy utána valami sokkal de sokkal jobbal gazdagodjunk. Ez nekem a box. Egy új életet, egy új kezdetet, egy új reményt adott nekem, amiben újra elkezdtem hinni. Közben rájöttem, hogy valójában egy dologban nem hittem és az önmagam. A legfontosabb emberben nem hittem, akivel 0-24 órában egvütt élek. Magamban.

A poszt végén követőit is arra biztatja, hogy soha ne adják fel:

Minden helyzetből talpra lehet állni, csak akarnod kell! Hiszen semmi nem üthet akkorát, mint az élet. Ha nekem sikerült, hidd el, hogy NEKED is menni fog! Mert mind képesek vagyunk rá!

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában