Hiányolta a nagy dalt

2 órája

Pál Dénesben hiányérzet maradt a Sztárban Sztár után

Ahogyan azt a boon.hu is megírta, szombaton Pál Dénesnek távoznia kellett a népszerű műsorból.

A miskolci születésű Pál Dénes

Fotó: MW

A Mokka című műsorban úgy nyilatkozott kieséséről, hogy hiányérzet maradt benne: „Nekem egy hiányérzetem van, hogy ez a nagy éneklés, a nagy pillanat, úgy érzem, hogy számomra nem jött el.” Elmondása szerint a korábbi évadokban megkapta a nagy pillanatot: 

Ez korábbi évadoknál megvolt, és nagyon jól éreztem magam. Én vártam volna azt a dalt, amiben igazán meg tudom mutatni, és nem vagyok nagy komment olvasgató, mert azért ebben el lehet azért veszni, és rossz úton jár, aki csak a kommentekre építkezik, de ezt valahogy hiányolta a közönség is

– mondta Pál Dénes. A kiesése ellenére nem szomorkodik, hanem élvezi a próbák helyett azt az időt, amit a két kislányával tölthet.

Itt kérek elnézést Szűcs Judith-tól, igyekeztem mindent beleadni és megcsinálni ezt a feladatot! Félve kérdezem, nektek hogy tetszett? – írta kommentben a fotóhoz Pál Dénes a Facebook oldalán

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában