Ismerkedés az egyetemmel

2023.10.14. 13:00

Több százan vettek részt az egyetemi Welcome Day-en

Az eseményen megismerkedhetnek a külföldi hallgatók többek között a Miskolci Egyetem elmúlt öt évben megalakult Nemzetközi Hallgatói Önkormányzatával is.

Boon.hu

Forrás: Miskolci Egyetem

A Welcome Day már hagyomány, amelyen megismerkedhetnek a külföldi hallgatók többek között a Miskolci Egyetem elmúlt öt évben megalakult Nemzetközi Hallgatói Önkormányzatával. 

– Erre az alkalomra több mint 400 diákot hívtunk meg, akik nemcsak a diákszervezeteket ismerhetik meg – amelyekhez csatlakozhatnak –, hanem a programokat is, amelyeket a tanév során kínálnak nekik. Remélem, hogy egymással is megismerkednek, és nagyon jó benyomásuk lesz a Miskolci Egyetemről – mondta Sándor Krisztina, a Tudományos és Nemzetközi Igazgatóság igazgatója az egyetem kommunikációs osztályának. 

Youssef Nada, ME-HÖK külügyi alelnök úgy nyilatkozott: azért gyűltünk itt össze az Welcome Day-en, hogy megünnepeljük a nemzetközi hallgatók beilleszkedését egyetemünkön. Hozzátette: nagyon fontos az egyetem nemzetközivé tétele és az összes itt működő diákszervezet, például a Hallgatói Önkormányzat népszerűsítése szempontjából.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában