Sikerkovácsok podcast
2023.11.03. 12:00
Magyar ételek, amiket tovább lehet gondolni
Csákó Attila
A tradicionális magyar recepteket nem szabad megújítani, de kicsit tovább lehet gondolni – mondja Sikerkovácsok című műsorunkban Bajusz Gergely, az Avalon Ristorante korábbi, az Il Baffo alternatív étterem jelenlegi vezetője. Műsorunkból azt is megtudhatják, a szakember mivel varázsolja el a gulyáslevesét. Az olasz ételek guruja otthon is olaszosan főz, kislánya a bölcsiben már meg sem eszi a tésztát.
Pénteken 20 órakor – a beszélgetés második részével – várja önöket a boon.hu-n a szerkesztő-műsorvezető, Csákó Attila.
Addig is hallgassa meg azt első részt!
ripost.hu
Januártól így kell majd gyűjteni a szemetet: mutatjuk mit lehet és mit tilos majd beledobni
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
Feliratkozom a hírlevélre